reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Kasiu tyle rączek trzyma za Was kciuki!! Bedzie dobrze!! :-)
Kochana, wciąż myślami jestem z Tobą!! Na pewno wszystko będzie dobrze!! :-)
Wielkie buziaki!!:*

Kacha kciuki zaciśnięte, musi być dobrze :-)
Ja po wczorajszej wizycie szczęśliwa. Bałam się strasznie na szczęście niepotrzebnie.
Mój K był na USG dawno nie widziałam go tak uśmiechniętego :-D Morfologia super, mocz bez zastrzeżeń, toxo ujemna, Hiv ujemny.
Ciśnienie ok, waga 3,5 na plusie. Teraz najfajniejsze USG.
Dzidziuś bardzo ruchliwy, serduszko ok, mózg ok, lekarz miał problem by zmierzyć długość tak się wiercił.
BPD 4,24
HC 15,85
AC obwód brzuszka 13,36
FL kość udowa 2,73
Wielkość macicy 3p poniżej pępka
Mój Gin wypowiedział się również nt płci a więc niespodzianka DZIEWCZYNKA:-) byłoby super gdyby już tak zostało.
A teraz zmiana terminu porodu z OM-26.09, 1USG-14.09, 2USG-8.09
I lekarz już zatwierdził datę na 8.09.2011 więc już prawie 19 tc .
Dziewczyny jestem szczęśliwa i życzę wszystkim takich udanych wizyt. Następne spotkanie z maleństwem 28.04. już odliczam czas.
Miłego dnia i humorku oczywiście :-D

Gratulacje Sylwia :-)
Oj żeby tak mi się przesunął termin - zdążyłabym wtedy dojść do siebie przed rozpoczęciem roku na uczelni - zaczynam w październiku.
Kacha - kciuki cały czas zaciśnięte

reklama
Do góry