reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Z tego co przeczytałam - narządy wewnetrzne maluszka można sprawdzić od 18 tc - więc chyba nie za wcześnie. Po to to połówkowe jest robione - tak myślę ;)

Ja po wizycie. Wszystko super idealnie. Maluszek spokojnie sobie lezy glówka w dół. malo ruchliwy byl więc dało się go obejrzeć. A raczej ją, bo pani doktor podejrzewa dziewczynkę. :) mi tez wyglądała na dziewczynkę, nic nie sterczało a na ujęciu od dołu piekne 3 kreseczki. We wtorek może na połówkowym drugi lekarz potwierdzi to juz pewna będe.
Dalej mam łykać nospe i przepisala mi jeszcze te tabletki na D. co większość z was łykała na początku ciąży. To na moje twardnienie brzucha i bóle w nocy. No i mam częściej wstawać na siku w nocy. Chyba budzik nastawiac musze.

Gratuluję udanych wizyt:-)

Ja też po wizycie, i u nas sie pozmieniało, z chłopczyka zrobiła się dziewczynka:-D Wierciła się strasznie, do tego miała pępowinę miedzy nóżkami, ale ginka ją poruszała i dojrzała małą dziewuszkę, ciekawe co powie mi na połówkowym 25.05. Z wynikami ciagle kiepsko, nie mogę pozbyć się bakterii z moczu, dostałam teraz Uretin i Urosept, jak to nie pomoże to muszę posiew moczu zrobic

witam i gratuluje udanych wizyt:))

ja dzisiaj tez przeszczęśliwa po wizycie, łożysko poszło mi do góry i to w ciągu tygodnia sama ginka była w szoku ze tak szybko i ładnie wszystko jest. No a Dzidzia to istne szaleństwo skacze, fika no i klejnotami tak zaświecił, że to juz na pewno chłopczyk:-) lekarka mówi, że ładny i widac że silny, bo wcześnie zaczął kopać:-)

tak więc dziewczyny oby tak dalej:-)

Cieszę się, że wszystkie wizyty udane. Rosną te nasze maluchy jak na drożdżach:tak:

My też po wizycie. Niestety USG nie było, tak jak podejrzewałam, ale na pocieszenie mogłam posłuchać bicia serduszka (142na min):-D Super sprawa.

Wyniki mogą być, tylko trochę żelaza muszę połykać. Połówkowe USG za miesiąc. Może wtedy poznam płeć...

reklama
Do góry