reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Kati! - to jesteśmy w takiej samej sytuacji, bo ja też mam wizytę 11 maja i mam nadzieję, że w końcu uda mi się poznać płeć dzieciątka bo już się nie mogę doczekać tego momentu jak w końcu będę mogła zacząć kupować, bo na razie się wstrzymuję..;)

reklama
Gratuluję udanych wizyt:)

ja dolączam sie do Oli i Kati w oczekiwaniach na 11 maja :) moze wtedy juz bede wiedziala kim jest moje maleństwo:) już niemoge doczekac sie zakupów dla dzidzi::):):):)

Ja sie mam dowiedziec za tydzien :D Tzn o ile bobas sie pieknie ustawi i pokaze co tam ma miedzy nozkami. Juz sobie z nim/nią rozmawiam i mowie ze trzeba wspolpracowac z rodzicami i pania doktor, szczegolnie w ten dzien na badaniu ;D

A tak w ogole male swieto dzisiaj mamy bo to juz polmetek ;)

Ja poczekam z zakupami do 25.05. bo mimo że wczoraj ginka powiedziała mi że będzie dziewczynka, to nadal nie wiem, bo w 14tyg mówiła że będzie chłopak, i teraz czekam do następnej wizyty aż mi potwierdzi

Ja nic nie kupuje narazie... pewnie zabiore sie za zakupy jak pojde pod koniec czerwca na L4, poki co mam caly worek rzeczy po bratankach i kolejny worek rzeczy ktore kupila moja mama :D
Kiedys mi sie tak milo zrobilo bo moj maz wrocil z pracy i mowi ze ma dla mnie niespodzianke... ja sie patrze a on takie tycie skarpecie z kaczuszkami wyciaga z torby... normalnie slodko :D

Ja tez juz po wizycie.I badania wyszły dobre tylko z toxoplazmozą cos było nie tak z igG i mam badanie powtórzyć.Także mam troszke rozrzedzona krew i dostałam od lekarza witaminki-próbki.Zrobił mi tez usg i maluszek był tak uozony ze cięzko było cos podejrzec ale tak na 70% lekarz okreslił że będzie chłopczyk ;-) i jak powiedzialam rodzince baardzo sie ucieszyli ;)
Na nastepnej wizycie bede miała usg połówkowe.
Ja wizyte mam miec gdzies ok 19 maja.

Magda super że wszystko dobrze po wizycie:-)

Mi na początku mówiła że na 99% chłopak. Powiedzieliśmy rodzinie i najbliższym znajomym, niby się nie nastawialiśmy, bo to nic pewnego, ale jakies takie rozczarpwanie jest, mąż to najbardziej odczuł...gdybym wiedziała to nic nikomu narazie bym nie mówiła

Mi lekarz powiedział tak na 70 % bo maluszek miał pupcie dosyc nisko i nie było mozliwości by dosyc dokładnie zobaczyc co tak ukrywa ale tak jak ja widzialam to wygladało jak ptaszek ;)
Zobaczymy na usg połówkowym hehe

reklama
Do góry