reklama
kostuska125
Zaciekawiona BB
ja ide jutro do lekarza,tylko jakos zawsze przed wizyta sie stresuje
i od jutra mam rozplanowane wizyty co 2 tygodnie przez wakacje a we wrzesniu to chyba co tydzien bede miala wizyte...
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
ja ide jutro do lekarza,tylko jakos zawsze przed wizyta sie stresujei od jutra mam rozplanowane wizyty co 2 tygodnie przez wakacje a we wrzesniu to chyba co tydzien bede miala wizyte...
uuu to Cię prześwitli doktorek na dobre
aniawos
Fanka BB :)
Ja też co 3 tyg.l
ellsi
Fanka BB :)
Ja to zawsze co 3 tygodnie. Tylko przyszłą wizytę mam później bo musiało się wszystko poprzesuwać ze względu na jej obłożenie po urlopie. Musiała ciężarne trochę poprzesuwać. Oczywiście zawsze mówi że jakby coś się działo to trzeba przyjść szybciej - całe szczęście ale jak na razie nie musiałam z tego skorzystać. Nie wiem czy później nie jest co dwa tygodnie.
Patka-mamą
Początkująca w BB
Cześć wrześnióweczki.
Ja chodzę do lekarza co 3 tyg i u mnie jest niezła jazda.
W poniedziałek poszłam z moim M na badanie USG 3 d by zobaczyć co się kryje między nózkami naszego Ktosia.
Okazało się że maluch sobie śpi smacznie i miedzy nóźkami wydaje się lekarzowi, że jest chłopiec.
Mój M w siódmym niebie bedziemy mieli synusia
.
Wczoraj poszlismy na badanie do naszej ginki i Pani doktor że mamy ładna dziewczynkę

.Bądź tu mądry i pisz wiersze
.
W piątek idziemy na badania do szpitala na glukozę i inne . Tam jest USG 3D może się w końcu okaże co kryje nasz Ktosik
.
Co do wątku o zabiegu laserowym na oczy ... to nie szłabym w ciazy na ten zabieg.
Jestem z zawodu optykiem i wiem , że oko po takim zabiegu bedzie dochodzić do siebie nawet przez rok... w zależności od wady wzroku( wtedy jest badanie korekcji wzroku po całkowitym wyleczeniu się ) a przecież poród sn jest ogromnym wysiłkiem dla układu wzrokowego. Ja osobiście bym się wstrzymała ... takia moja skromna opinia.
Życzę miłego i udanego dnia
Ja chodzę do lekarza co 3 tyg i u mnie jest niezła jazda.
W poniedziałek poszłam z moim M na badanie USG 3 d by zobaczyć co się kryje między nózkami naszego Ktosia.
Okazało się że maluch sobie śpi smacznie i miedzy nóźkami wydaje się lekarzowi, że jest chłopiec.
Mój M w siódmym niebie bedziemy mieli synusia
Wczoraj poszlismy na badanie do naszej ginki i Pani doktor że mamy ładna dziewczynkę
W piątek idziemy na badania do szpitala na glukozę i inne . Tam jest USG 3D może się w końcu okaże co kryje nasz Ktosik
Co do wątku o zabiegu laserowym na oczy ... to nie szłabym w ciazy na ten zabieg.
Jestem z zawodu optykiem i wiem , że oko po takim zabiegu bedzie dochodzić do siebie nawet przez rok... w zależności od wady wzroku( wtedy jest badanie korekcji wzroku po całkowitym wyleczeniu się ) a przecież poród sn jest ogromnym wysiłkiem dla układu wzrokowego. Ja osobiście bym się wstrzymała ... takia moja skromna opinia.
Życzę miłego i udanego dnia
reklama
Gratuluje udanych wizyt! asia super, ze jednak z serduszkiem wszystko w porzadku , ehhh Ci lekarze...szkoda gadac.
Ja jeszcze nadal chodze co 4 tygodnie na wizyte ale cos czuje ze od tej piatkowej to bede juz co 2 tygodnie chodzic. Tutaj od 32 tygodnia chodzi sie co 2 tygodnie.
Ja jeszcze nadal chodze co 4 tygodnie na wizyte ale cos czuje ze od tej piatkowej to bede juz co 2 tygodnie chodzic. Tutaj od 32 tygodnia chodzi sie co 2 tygodnie.
Podziel się: