reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Aniawos powodzenia na dzisiejszej wizycie !! A knur może zrobi niespodziankę i się na cc nie pojawi za to twój ginek tak , tego Ci zyczę z całego serca !!

miki gratuluję udanej wizyty :-) Położną się nie przejmuj, zazdrości figury pewnie !!

My po wizycie usg, jestem zadowolona i usatysfakcjonowana :-) Lekarka w porównaniu z tą która wypisywała skierowanie super :-) Dzidziol waży 2954 g , pani doktor powiedziała że do 3000-3100 może dobić. Leży główką w dół , tak jak powinno. Ma włosy na głowie :-p nie wiem jak ona je tam wypatrzyła :-p- zabobon że jak kobieta w ciąży ma zgagę to dziecko będzie miało długie włosy chyba się u mnie sprawdza :-p

Jutro wizyta u ginki, mam cichą nadzieję że powie że się coś uszyło do przodu :-)

Igocencja gratuluję udanej wizyty, a jak ten zabobon ze zgagą się sprawdza to moje dziecko będzie miało włosy po ramiona:-D bo nic tak mnie w ciąży nie wymęczyło jak zgaga
Miki gratuluje wizyty
Aniawos oby Twoja wizyta tez udana, daj znać jak najszybciej kiedy cc

Miki, Igocencja gratuluje udanych wizyt:-)
Miki olej położną, trzeba było powiedzieć, że sama chciała bym tak wyglądać zgrabnie w ciaży jak Ty:-)brrrrrrr jak ja lubie takie komentarze:dry:
Igocencja zabobon się sprawdza, moja Ewa też włochata się urodzia choć zgaga była niewielka:-)ale jak to lekarka na USG zobaczyła, że dzidziol ma włosy???:confused2:wróżka czy co:-p

Dziewczyny chciałam Wam jeszcze napisać zebyście się nie zdziwiły po porodzie...............dzieciaczkom mogą jeszcze na ciałku pozostać włoski płodowe tzw lanugo, taki śmieszny meszek który znika po jakimś czasie:-)

reklama
Do góry