reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Ania ale masz fajnie :-) jeszcze tylko kilka dni i Ada będzie z Tobą :-)

Kołysanka
trzymaj się, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok, nawet jakbyś miała rodzic przez cc to dasz radę!

M już pojechał do domku i za chwilę idzie do pracy. Ja jadę na 8 do lekarza. Ciekawe co wymyśli, czy jakieś odroczenie czy nie. Chyba jednak wolałabym już do szpitala (np. jutro) iść bo się stresuję coraz bardziej. Trzymajcie za mnie kciuki.

asia ja to trzymam za twoje.

Ja to liczę bardziej że może jutro pójdę do szpitala a coś zacznie się w piątek. Jak tylko wrócę od lekarki to dam wam znać co wymyśliła.

Jeeejku jak już się gorąco zrobiło .Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
Aniu no to juz pojutrze będziesz córcie miała obok :-D
Ellsi to ja też trzymam kciuki za pomyslne dla ciebie wiadomości.
Kołysanka dobrze że już wszystko się ustabilizowało ;-)

Igocencja super wiadomosci, gratuluje udanej wizyty
Miki, gratuluje wizyty.Ja tez mam coraz czesciej bole jak na @ i do tego czestsze skurcze :-)
Wczoraj tez bylam na ktg. W sumie ponad pol godziny mnie trzymala bo jak chciala mnie odlaczyc to mi sie wlasnie skurcz zaczal i stwierdzila ze lepiej bedzie zebym jeszcze kilka minut polezala to zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Mala ten skurcz na 70 tak ozywil ze igla na ktg skakala jak oszalala :-) Mialam jeszcze potem kilka malych skurczy i w rezultacie polozna poszla skonsultowac wyniki z lekarka bo jakby co to poszlabym jeszcze do badania. Ale powiedziala ze wszystko ok i ze pozwala mi isc do domu wiec wizyte mam za tydzien.
Odebralam tez wyniki badan. Paciorkowca nie mam, zoltaczka tez ok, krew ogolnie tez dobrze tylko oczywiscie zelazo stoi w miejscu na 10,5 chociaz biore codziennie tabletki. Jestem wiec bardzo zadowolona z tej wizyty :-)
Zycze Wam rowniez samych dobrych wiadomosci na kolejnych wizytach.

reklama
Gratuluje wszystkich udanych wizyt:-)
Aniu Tobie to w szczególności bo tak się bałaś:-)super, że już w piątek bedzie tuliła swoją Księżniczkę:-)
Ellsi trzymam kciuki z całych sił.
Kołysanka najważniejsze,że opanowali najgorsze, teraz musi być tylko lepiej, trzymaj sie cieplutko, nie stresuj na pewno będzie dobrze:tak:

Powodzenia na wizytach dziewczynki.

Do góry