reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Gratuluję wizyt i ślicznych zdjęć ;-)

Byłam dziś u swojego gina, zrobił mi USG. Ale różnica jest wielka, bo ten wczorajszy na genetycznym to się bawił kupe czasu a dziś badanie trwało może z 7-8 minut.

Wód plodowych wcale nie tak mało, w normie.
Jedynie do czego się doczepił to wysoki poziom glukozy na czczo bo miałam 94. Więc musze zrobić na następną wizyte obciążenie z glukozy...wrrr nienawidzę tego badania.

Następna wizyta 21.11 :(

Kluska kosmitka :

Załączniki

• DSC_0160.jpg
    DSC_0160.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0158.jpg
    DSC_0158.jpg
    55,6 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
lotos, karmelowa świetne fotki.

dziewczyny mam info od kotki83
sms 1: "cześć. tu kotka 83 z forum majówek. ja w drodze do szpitala z krwawieniem a nie plamieniem. trzymajcie kciuki prosze..."

i na szczęście sms 2:

"Możesz napisac w moim imieniu ze kijanka zyje, ale mam dwa krwiaki. nie wiadomo ile bede w szpitalu...pozdrawiam was serdecznie z prlowego molocha CZMP;)"

więc dziewczyny trzymamy kciuki za kotkę.

Gratuluje udanych wizyt:)
A bada nia trwaja roznie . Ja wczodzilam 4 razy bo mi dzidzia nie chciala sie ustawic tak jak trzeba i musialam chodzic po schodach zeby obudzic dopiero jak zjadlam batona to sie obudzila i ustawila;)

Czesc i czołem :)

Jestem po, jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie! Dzidzia zdrowa, serducho biło jak dzwon, widać było mózg i długie nóżki (szok jakie długie! Same zobaczcie na zdjeciu!), jak maluch się rusza i rączkę wsadza do buzi. CUDO!!!
Ma 5,6cm z czego wychodzi 12w1d, czyli troszkę starsze niż z OM :)
Prenatalne mam 7.11, ale teraz juz MUSI byc wszystko dobrze :) ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068606.236917.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068634.273095.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 95
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1383068654.140510.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny, super fotki, gratuluje :) ciesze sie, ze wszystk super.
U mnie tez dobrze, malutki wielkolud ma juz 58 mm :) a pamietam jak niedawno cieszylam sie z 8mm plamki :) jak to szybko rosnie, chyba przez to ze duzo jem ;)
Wszystkie parametry w normie :):) dolaczam sie do szczesliwych radosnych majowek po wizytach :)

Karmelowa dobrze że byłam na drugiej wizycie i z wodami i dzidzią wszystko ok :)

Makao- dzięki na informacje ! Dobrze, że był drugi sms- z pozytywnymi informacjami!

KOTKA - trzymam mocno kciuki, żeby krwiaki się wchłoneły jak najszybciej!!

Pysia ale śliczna dzidzia! Szok na prawde długaśne nogi :tak:

reklama
Do góry