reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

brandy, no to gratuluję siusiaka :D u mnie też marnie z intuicją :p ja czułam że syn, a na prenatalnych powiedzieli że córka :p
mamunia, no piękne foto :) i córcia :D czyli u Ciebie też nie zadziałała intuicja :p eh... ważne że zdrowe te nasze dzieciaczki :D

reklama
no i ja po wizycie:))

genetyczne powtórzymy za tydzień, bo będzie lepiej widać-maleństwo ma 42,2 mm (jest młodsze o 4 dni w stosunku do OM)a powinien do genetycznego mieć 45. ale z dzidziolem wszystko w porządku, ma rączki, nóżki, wierci się, kręci. usg miałam przez brzuch:) na jednym ujęciu ciałko żołte wygląda jak aureolka. może to moja święta Łucja hihihi. bo nie będzie Hani tylko Łucja u nas. albo Lutek. jak wam nub wygląda?

uff, ja się wykończę przez moją paranoję. tak się cieszę:))))) 31.10.13.jpg

Załączniki

• 31.10.13.jpg
    31.10.13.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 111
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków!!!

Ja również już po prenatalnych... dzidziuś zdrowy, nie chciał za bardzo pokazać buźki, więc fotki nie mam, ale za to pokazał pięknie siusiaka, więc lekarz twierdzi że z tego raczej łechtaczka się nie zrobi :tak: ma aż 6,5cm a mamuśka schudłą prawie 2kg od ostatniej wizyty... no i zaliczyłam dziś pierwsze żyganko :baffled:

Makao, super :) gratuluję :) mi wygląda na chłopca, ale ręki uciąć sobie nie dam, bo musiałam w osobnej karcie fotkę otworzyć i powiększać to trochę niewyraźne było :nerd:

Makao, Kasiek super, że wizyty udane i dzieciaczki takie już duże. Widać panowie jakoś mniej wstydliwi, siusiaki chętnie pokazują :D
Szkoła ja jeszcze 19!!! Idzie zwariować, ale powiedziałam sobie, że po tym usg już chilluję ;)

dd 001.jpgz badań prenatalnych malec troszkę malutki , ale się udało 45,5mm , wszystko w porządku , pani doktor marudziła ze mnie za dużo potem że szew po cpm po operacji jej przeszkadza . ale badanie zrobione malec fikał bronił się jak mógł ale ptaszka pokazać nie chciał:happy2: a i o cztery dni młodszy niż z om

Załączniki

• dd 001.jpg
    dd 001.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 103
No to i ja po wizycie,wystrachana szłam jak głupek,że coś nie tak..jeszcze ten brzuch mnie bolał wczoraj cały dzień no i bałam się,że coś wyjdzie nie tak..oczywiście jak zwykle niepotrzebnie;-)wszystko w jak najlepszym porządku,chłopaki rosną elegancko..tak,tak chłopaki;-))dwa;-)przeziernosc 1,6,kośc nosowa jest i wszystkie narządy w porządku..kurcze,ale się cieszę;-)

reklama
Do góry