kakakarolina
Fanka BB :)
A mnie jeszcze inhalator nie był potrzebny
chyba sobie odpuszczę zakup nawet nie wiem do czego to to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzag ja tak patrzę, to one się cenowo i wyglądem nie wiele różnią, weź zobacz które mają najlepsze komentarze o wytrzymałości, ja kupiłam normalnie w aptece, bo był od razu potrzebny, ty możesz się rozejrzeć za promocjami, nowościami![]()
Już jestem po konsultacji wyników z lekarzem. Jest OK. wszystko w normie. Mamy podawać tylko 5 kropli wit C żeby zakwasić trochę mocz.
Czyli kwestia niskiej wagi nie wpływa na ogólny obraz zdrowia mojego dziecka. Taka jej uroda najwyraźniej![]()
Oooo tak. Ten szpitalny, którego używaliśmy, to był mały traktor. Rozmowy na sali się kończyły jak Tymek miał inhalacjezylcia pisze:Warto się rozejżeć i porównać parametry inhalatora, np. jego głośność. Niektóre na prawdę działają głośno.