reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Asia mam bardzo podobny i żeby zmienić na celsjusze to przy włączeniu jak juz się na nim coś pojawi to wciśnij start jeszcze raz.

reklama
Asia ja czasem też mam 3 razy pod rząd ten sam pomiar ale już nim tyle razy mierzyłam że wiem że to złudzenie ;-) ale mam go 3 lata i dopiero przy ostatniej chorobie się zorientowałam że zaniża :-D
Justyna ma rację teraz sobie przypominam że ona na początku pokazywał w farenhaitach tylko my w instrukcji czytaliśmy i nie pamiętam już jak się zmienia

Młoda była dzisiaj na kontroli, wszystko ok, jest zdrowa, jutro ma rano się stawić na zaległe szczepienie, pytałam o tran, moja pediatra mówi, że tak bardziej po skończonym 8 miesiącu, że Laurka pije to super, dajemy jej ten tran mollers, jej smakuje, mnie dalej odrzuca :-p

a my po szczepieniu, tralala ważymy 7200g i mierzy niby 64cm ( w szpitalu miesiąc temu było 67 :-p), głowa 41,5 cm, klatka 42,5cm, Młoda okaz zdrowia, następne szczepienia 13-14 miesiąc, wtedy też dostanie pneumokoki :tak: ale jestem zadowolona, że w końcu 7 z przodu :-D Laurka w tym samym czacie ważyła 7400/65cm, głowa 42, klatka 43 :rofl2:

haha irisson ale mamy podobne te dzieci z jednego dnia :-D (Maks w tym czasie ważył 6600)
Ciekawe jak będą za 5 lat wyglądały czy dalej tak równo będą szły czy już będą różnice w figurze

też jestem ciekawa, niby do dwóch lat jest wzrost dziecka z jedzenia jakie dostaje, po 2 latach jest genetyka, Nina widać, że jest po tatusiu, więc może będzie wysoka, oby obie nie były grubawe po mamie :rofl2:

Irisson to skąd Olisko dłuższe o 10cm od Maksa skoro jedzą tyle samo a to nie genetyka? Ja to bym Oli troszkę niższego wzrostu życzyła. Zawsze chciałam mieć 150 a nie taka kolubryna jak ja.

Karolina nie wiem, może też uwarunkowanie płci? tak piszą w "2,3 roku życia dziecka":-p u mnie dziewczyny mają podobny apetyt i są podobne wagowo/wzrostowo, a cholera ich wie, ważne żeby zdrowe były :tak: ze wzrostem to moja teściowa ma 185 i cały czas tylko mówi, żeby babki nasze mniejsze były, ja mam 166 i jestem zadowolona ;-)

reklama
Teściowa ma rację ale też mi wisi jacy będa. Olisko jest rude i nic z tym nie zrobię :-D (z dnia na dzień jest gorzej:rofl2:) niech se będą jacy chcą. Na świecie jest miejsce i dla grubych i dla chudych

Do góry