reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Asia ja czasem też mam 3 razy pod rząd ten sam pomiar ale już nim tyle razy mierzyłam że wiem że to złudzenie ;-) ale mam go 3 lata i dopiero przy ostatniej chorobie się zorientowałam że zaniża 
Justyna ma rację teraz sobie przypominam że ona na początku pokazywał w farenhaitach tylko my w instrukcji czytaliśmy i nie pamiętam już jak się zmienia

Justyna ma rację teraz sobie przypominam że ona na początku pokazywał w farenhaitach tylko my w instrukcji czytaliśmy i nie pamiętam już jak się zmienia
Asiu masz instrukcje
microlife termometr elektroniczny skroniowy NC 100 skaner czo
microlife termometr elektroniczny skroniowy NC 100 skaner czo
Młoda była dzisiaj na kontroli, wszystko ok, jest zdrowa, jutro ma rano się stawić na zaległe szczepienie, pytałam o tran, moja pediatra mówi, że tak bardziej po skończonym 8 miesiącu, że Laurka pije to super, dajemy jej ten tran mollers, jej smakuje, mnie dalej odrzuca 

a my po szczepieniu, tralala ważymy 7200g i mierzy niby 64cm ( w szpitalu miesiąc temu było 67
), głowa 41,5 cm, klatka 42,5cm, Młoda okaz zdrowia, następne szczepienia 13-14 miesiąc, wtedy też dostanie pneumokoki
ale jestem zadowolona, że w końcu 7 z przodu
Laurka w tym samym czacie ważyła 7400/65cm, głowa 42, klatka 43 

kakakarolina
haha irisson ale mamy podobne te dzieci z jednego dnia
(Maks w tym czasie ważył 6600)
Ciekawe jak będą za 5 lat wyglądały czy dalej tak równo będą szły czy już będą różnice w figurze

Ciekawe jak będą za 5 lat wyglądały czy dalej tak równo będą szły czy już będą różnice w figurze
kakakarolina
Irisson to skąd Olisko dłuższe o 10cm od Maksa skoro jedzą tyle samo a to nie genetyka? Ja to bym Oli troszkę niższego wzrostu życzyła. Zawsze chciałam mieć 150 a nie taka kolubryna jak ja.
Karolina nie wiem, może też uwarunkowanie płci? tak piszą w "2,3 roku życia dziecka"
u mnie dziewczyny mają podobny apetyt i są podobne wagowo/wzrostowo, a cholera ich wie, ważne żeby zdrowe były
ze wzrostem to moja teściowa ma 185 i cały czas tylko mówi, żeby babki nasze mniejsze były, ja mam 166 i jestem zadowolona ;-)

reklama
kakakarolina
Teściowa ma rację ale też mi wisi jacy będa. Olisko jest rude i nic z tym nie zrobię
(z dnia na dzień jest gorzej
) niech se będą jacy chcą. Na świecie jest miejsce i dla grubych i dla chudych

Podziel się: