Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mika fajne fotki, a dzidziolek taki jak i u mnie narazie tez nic nie dało się ujrzeć, czy dziurawiec czy dzyndzelek. najważniejsze że wszystko jest ok! ale to zawsze ulga
mika - faktycznie raczka slodziunia!
Gratuluje!
Ja jestem z tych co nie podniecają się jeszcze płcią dzicka na tym etapie. Najważniesze aby zdrowe było. POtem mogą być niepspodzianki - więc nie dziwię się lekarzom
mi w 13 tygodniu nie chcieli powiedziec a w 14 było juz ładnie widać, ale na pewno dużo zależy od sprzętu, chęci lekarza i dziecka czy sie łaskawie pokarze wyraźnie
Mi Matusia tez powiedzieli w 14 tygodniu ;-)
mika - ta ręka mówi " no matka przybij pione"
Masala - nub jest to taki "siusiak" który bardzo wcześnie jest u chłopczyka i u dziewczynki, potem u chłopczyka robi sie prawdziwym siusiakiem a u dziewczynki zanika. Na wczesnym etapie czyli tak ok 12 tydzień można pokusić sie o rozpoznanie płci potym w którą stronę nub jest skierowany. Jak do dolu to dziewczynka a jak chłopczyk to widac że do góry.