reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

e-de - oszczędzaj sie i jak trzeba to mus .... a kazał Ci przed założeniem zrobić badania na czystość pochwy bo tak szybko chce Ci to założyć :confused:

reklama
lori - jaka ty masz wiedze na kazdy temat - ja nawet nie wiedzialam, ze trzeba cos takiego robic. Ale faktycznie obce cialo sprzyja infekcjom... Mnie nadal przeraża zakładanie tego ustrojstwa...

wszystkim dziewczynom gratuluje udanych wizyt
ede- to się porobiło - leż jak trzeba, a mąż niech Cię obsługuje:) a właśnie miałam Cię opierniczać, że nie dałaś znać!
( w sumie już Cię opierniczyłam:))
U mnie wczoraj dzień wizyt diabetolog, ginekolog, ortopeda - diabetolog pochwalił :)
Ortopeda zaprosił do przychodni z nfz bo się okazało, że nie mam w pakiecie medicover rezonansu no i jadę po skierowanie, akurat jak urodzę, odczekam to się termin trafi tak za pół roku i się bierzemy za mój kręgosłup.
A u ginekologa to się okazało, że mój potomek to taki przyczajony tygrys - ukryty smok - tak się bidula skradał z tą wagą, a tu 700 a tu 800 a nagle wczoraj 1500!!!!!!!!! Mój M z kozetki prawie spadł jak usłyszał!
CC będzie najprawdopodobniej 5.09 taki termin wychodzi jakoś tam się chyba 10dni odejmuje z terminu OM i akurat Pani doktor, która ma mi to robić ma dyżur. Także postanowione.

E-de to to odpoczywaj Kopchana ! jak mus to mus! Swoją drogą trochę już Was jest "leżących" Boję się że do Was we wtorek dołącze....bo cały czas twardy ten brzuch...ech!

Katjoshka - piękna waga!!! Gratuluje;-)

Ede odpoczywaj. Pesar to naprawdę nic strasznego. Nie boli, owszem nie jest zbyt przyjemne, mam na myśli założenie i wyjęcie, ale do przeżycia.

Katjosha :szok: piękna waga, czyli Maluch będzie z końca sierpnia.

Katioshka - o wow! jaka waga cudna :-) ... jak to przeczytałam to prawie się bułką zadławiłam hehe ... to Ci Antoś rośnie :-) ... super że na wizytach wszystko dobrze i widzę że chyba Ci sie humorek poprawił po takich pozytywnych wiadomościach :-)

reklama
Do góry