reklama
mamusia synka
i córeczki
jadzka a brałas jakies leki? u mnie to od tych plamien :-( musze uwazac, wiecej odpoczywac i brac duphaston :-(
e-de
Fanka BB :)
Po dupku raz dwa się zaokrągli! zobaczysz! Lekarz mi powiedział, że "wzrost" odpowiada 7t1dc - więc jak sama widzisz mamy prawidłowo "wysokie" dzieciaczki! Seruszko bije - a to najważnieszje! Rośnie też prawidłowo! Same powody do radości!
Ostatnia edycja:
MAMUSIA SYNKA ja biore luteine ale u mnie to jest więcej wskazań
oronienie, krwiak, plamienie, niewidoczne ciałko żółte, płaski pęcherzyk, i mi luteina pomogła, u ciebie duphaston też pomoże
Nie martw się, tylko dużo odpoczywaj i wierz w te serduszko które już tak ślicznie bije

mamusia bedzie dobrze mysl pozytywnie
ede super wiesci
)
galaxia ale masz fasole duza
) nie moge az patrzec bo nie doczekam sie swojego usg
P caly czas o tym gadam ale Wy juz tyle razy widzialyscie i slyszalyscie fasolki, a ja nawet nie wiem czy ktos tam jest...
zaraz dola zlapie i sobie nawkrecam;/ jasna dupa
Tak czy siak gratulacje dla Was dziewczyny
ede super wiesci
galaxia ale masz fasole duza
zaraz dola zlapie i sobie nawkrecam;/ jasna dupa
Tak czy siak gratulacje dla Was dziewczyny
K
_karolina
Gość
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt cieszę się razem z Wami 
mamusia-nie denerwuj się spróbuj odpoczywać wszystko będzie dobrze.
mamusia-nie denerwuj się spróbuj odpoczywać wszystko będzie dobrze.
Ah, jak miło poczytać z rana same pozytywne wieści.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pozytywnych wieści.
Mamusia nie przejmuj się kształtem pęcherzyka, zobaczysz, że już niedługo się pięknie zaokrągli. Stosuj się do poleceń lekarza i wszystko będzie dobrze.
Na wizycie 31.01 też widziałam spłaszczony pęcherzyk, ale Pani doktor kazała się tym nie przejmować. Od początku biorę luteinę i prowadzę raczej oszczędny tryb życia, więc dodatkowych zaleceń nie dostałam. Na wizycie 05.02, u innego lekarza widziałam już ładnie wyokrąglony pęcherzyk. Zobaczysz, już niedługo Twoje oczy ucieszy ślicznie zaokrąglony pęcherzyk.
Relaksuj się, odpoczywaj i przede wszystkim ciesz, że maleństwo prawidłowo się rozwija i bije serduszko.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pozytywnych wieści.
Mamusia nie przejmuj się kształtem pęcherzyka, zobaczysz, że już niedługo się pięknie zaokrągli. Stosuj się do poleceń lekarza i wszystko będzie dobrze.
Na wizycie 31.01 też widziałam spłaszczony pęcherzyk, ale Pani doktor kazała się tym nie przejmować. Od początku biorę luteinę i prowadzę raczej oszczędny tryb życia, więc dodatkowych zaleceń nie dostałam. Na wizycie 05.02, u innego lekarza widziałam już ładnie wyokrąglony pęcherzyk. Zobaczysz, już niedługo Twoje oczy ucieszy ślicznie zaokrąglony pęcherzyk.
Relaksuj się, odpoczywaj i przede wszystkim ciesz, że maleństwo prawidłowo się rozwija i bije serduszko.
reklama
Lori - co do plamień to najprawdopodobniej ze zbyt intensywnego trybu życia (np. ciągnięcie Misi na sankach..
) pękło mi jakies naczynko i potem się to jeszcze oczyszczało. Na początku byłam pewna, że to koniec, jak zobaczyłam krew, ale wszystko już przeszło. Gin zalecił mi zmniejszyć duphaston do 2 tabletek na dobę i za 10 dni już odstawic. Trochę mam pietra, no ale zawsze jakby co, odpukać, mogę znów zacząć brać.