Buchacha
Ja się pocieszam, że budzę się co 2h w nocy bo organizm się przyzwyczaja do tego co czeka mnie po porodzie
Evvella
Żebyś wiedziała, u lekarza na badaniach to gonił z tym USG za nią a jak przyszło ktg to poszła spać w najlepsze

Też właśnie położna trzęsła brzuchem, stukała, pukała żeby ją obudzić ciężko było ale wreszcie wstała
jola
Już nie możesz spać a co dopiero będzie dzień wcześniej
Annie
U mnie najpierw wspomniała w 36 tyg. położna, że od 37 lekarz każe mi przychodzić na ktg. W 37 jak byłam na wizycie to tak się zagadaliśmy o porodzie itp, że lekarz prawie zapomniał mi o tym wspomnieć sama go na koniec spytałam czy mam chodzić na co lekarz " Aaa właśnie dobrze Pani kombinuje, tak tak oczywiście .." i tutaj się rozgadał o tym ktg, że mam sobie raz w tygodniu podjechać do położnej i ona mi zrobi to badanie. Do lekarza chodzę prywatnie i wszystkie badania robię od razu u niego, włącznie z ktg jest tam położna i ona się tym wszystkim zajmuje i dlatego ja za to badanie płacę 30 zł ale wiem, że jakieś dziewczyny jeździły do szpitala i nie płaciły.
camelka
Będzie dobrze, trzymam kciuki aby dzidzuś jeszcze posiedział a Ty odpoczywaj co by nic nie wywołać i twardo zaciskaj nogi ;-)