reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

nimfi, gratuluje Fsolki i zdrowego serduszka :)

emalia, przykro mi, mam nadzieje ze jeszcze Dzidzius sie pojawi.

zielona.wampirzyca U mnie tez bylo widac tylko pecherzyk, a jednak czuje ze wszystko jest dobrze i odliczam do nastpenj wizyty.

reklama
zielona.wampirzyca to takimi plamieniami też bym się nie przejmowała :) bedzie wszystko dobrze :) daj znać oczywiście jak bedziesz już po usg :)

hello dziewczęta!

Nie demonizujmy brytyjskich lekarzy. Tak samow Anglii, Irlandii,Polsce, czy każdym innym kraju są specjaliści i ''specjaliści''. Zielona przykro mi,że trafiłaś na tą druga kategorię! Niezależnie jednak od miejsca pobytu trzeba głośno mówić, to czego się od nich oczekuje, w końcu nie tylko oni dla nas istnieją, ale bez nas nie mieliby racji bytu. Mam nadzieję,że następnym razem trafisz na kogoś bardziej kompetentnego. Trzymam kciuki za fasolkę, na pewno będzie dobrze!Na tym etapie wypatrywanie zarodka przez brzuch, to jak szukanie igły w stogu siana.
Pozdrowionka wrześnióweczki!
Ps. to jest Was dwie z UK, ciekawa jestem czy ktoś z Irlandii dołączy do naszej wspaniałej jakże grupy :-)

Zielona tu nie zrobia innego usg, nie robia inaczej jak tylko przez brzuch w ciazy. Ja nie wiem jak to jest w Polsce ale tutaj jak jestes w ciazy to nikt ci do srodka nie zaglada, nawet badan nie robia przez pochwe chyba ze naprawde musza. I na pewno to z czegos wynika, nie wiem moze nie chca "zaszkodzic". Boja sie tez ze jak cos sie stanie to taka kobieta bedzie ich oskarzac ze to przez badania, poprostu sie kryja. I jak widac wcale nie musiala skoro przez brzuch bylo widac pecherzyk a to ze byla nie delikatna i narobila paniki ze nie widac zarodka to inna sprawa.

A plamieniem sie nie przejmuj, na pewno wszystko bedzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
jestem po wizycie

pęcherzyk już było widać w macicy 4mm
teraz ciężko ustalic z usg który to tydz.
kolejne wizyte 19 luty

dostała duphaston an podtrzymanie bo po ucisku na macice bolał mnie bardzo i to go zaniepokoiło

reklama
Do góry