reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Gratuluję udanych wizyt, oby tak dalej.Ja dzisiaj po badaniach krwi, wizyta za tydzień. Jak dobrze, że już powoli kończymy ten 3 miesiąc :)

reklama
Ja po wizycie. Badanie bylo przez powloki brzuszne. Dr zapytal czy chcemy nagranie na plycie i 3d za doplata 90 zl. Stwietdzilismy ze nastepnym razem bo teraz maluch maly.

Ogolnie to sporo podrosl bo ma juz 57mm czyli wychodzi 12+2. NT 1,8 kosc nosowa widoczna, serduszko, nerki, watroba, jelita, pecherz prawidlowe. Czyli dzidzuis zdrowy

Super wieści. Mój lekarz mówił, że na wyniki czeka się 2 tyg. a wy mówicie od razu, że jest ok. Jeśli tak, to fajnie. Ritta, a robili ci test pappa?

Joani nie, nie robie testu pappa. Stwierdzilam ze jesli usg wyjdzie dobrze to nie bede robic. Po kolezankach wiem ile to ich stresu kosztowalo a zupelnie niepotrzebnie.

reklama
Do góry