reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza :)

reklama
asia, malutka, martyna gratuluję udanych wizyt i ładnie rozwijających się dzieciaczków:-D

Mart nie mam pojęcia, czy bez badania na fotelu i USG dopochwowego da się stwierdzić realną długość całej szyjki? Nie znam się zupełnie. Zapytaj o to gin. na następnej wizycie. Wierzę jednak, że wie co robi i widzi co i jak swoimi sposobami ;-)

witajcie kobitki, udalo sie dzis dokonczyc nasze usg polowkowe ;) dzidzia wspolpracowala pieknie do tego stopnia ze udalo sie naweet zerknac miedzy nozki ;)) oczekujemy zatem coreczki ;) wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie pomiary ok :)

dziewczynki gratuluje! dzidzie zdrowe wszystkie, nawet jak chwilke podejrzane ;)
nie moge sie doczekac mojego usg teraz :) ja mam 3/4d w piatek :) dam Wam znac jakos :) mam nadzieje ze tam na Mazurach maja kompa, albo wifi :D chyba nie sa tak odcieci od swiata :D tak czy siak po swietach bedziemy juz u tesciow a tam komp jest i lacze tez :) tylko nie dam rady zdjec wrzucic ani filmiku :/

irisson,dziekuje ;) szyjka trzyma ze hej! bardzo sie ciesze ze zalozyli mi te tasme, moge spokojnie funkcjonowac, bo stracha mialam po poprzednich przezyciach.
Teraz odliczam do usg 3d/4d ktore mam za 2 tyg!
pozdrawiam dziewczyny ;)

juditka, gratuluję wspaniałych wieści. Dziewczynka się w końcu ośmieliła i pokazała - widocznie wcześniej była po prostu stremowana.

Dziewczyny mam pytanie - jak pojawia się u Was potrzeba, by pojechać do szpitala i sprawdzić, czy wszystko OK,to co ze sobą zabieracie? Kartę ciąży to wiadomo,ale jakąś książeczkę zdrowia, coś jeszcze? I do jakiego szpitala jeździcie?Do najbliższego,czy takiego,który jest przez Was sprawdzony?Pytam profilaktycznie,dla własnego spokoju.

Juditka gratulacje ogromne!!! Wlasnie zerknelam na liste sierpniowek i widze ze mamy ten sam termin i dziewczynki w brzuszkach :D Ale sie fajnie zlozylo:) Ciesze sie ze szyjka ok i ze jestes spokojniejsza!

Pozostalym mamuskom po wizytach takze gratuluje! Same zdrowe bobaski nam rosna,cudnie :D

MIeMie...do karty ciąży nawet nie zajrzeli. Trzeba zabrać tylko dowód osobisty. Nic innego nie trzeba, dowodu ubezpieczenia również nie. Można jechać do wybranego szpitala, ale lepiej najpierw zadzwonić i zapytać.

reklama
Do góry