Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz moja kolej...wizyta u lekarza..jak najbardziej wszystko w porządku....dzidziuś sobie rośnie i czuję już kopniaczki....:-)...miałam połówkowe usg....i doktorka oczywiście spytała się co am w domu..a ja ze 3 synów..a ona na to ze będę miała nagrodę za trudy..porodów.i synów..ze na być na 90 % dziewczynka.....siusiaka nie znalazła...
..nie mogę w to uwierzyć że w końcu się chyba udało....do 4 razy sztuka...polecam przed samym usg..na jeść sie czekoladek..dziewczyny patrzyły jak sie objadam czekoladkami..przed samym usg... ale dziecko nie spało tylko się kręciło...bo jak śpi to raczej nici z podgladnięcia płci.....a potem dziewczyny czekajace na usg..dopytywały sie skąd znam taka metodę..ale to normalne jak tylko wpakuje cos do buzi słodkiego dziecko od razu się rusza i połyka wody bo są słodkie..tak ze jestem szczęśliwa ale jeszcze musze byc pewna na 100% ...choc i tak wyprawke robie od poczatku różowa...jak znajde czas to poczytam co tam u was...buziaki...
Ja mam wizytę połówkową w piątek z filmikiem więc juz się doczekać nie mogę:-)No właśnie, czy wy na te badania połówkowe idziecie z płytkami tak, by lekarz mógł coś nagrać, czy nie? Zresztą i tak pewnie lekarz drukuje później najważniejsze zdjęcia :-)
Jeszcze raz gratki!