dorotak
Fanka BB :)
kruszki, LeRemi, - kapitalnie, że wizyty udane, tylko takich wieści chcemy w tym wątku ;-)
ilovesummer - gratuluje wieści o córeczce
)
ewelina183 - nie martw się, będzie dobrze, (choć wiem że to nie łatwe, bo nie da się o tym nie myśleć) ja dopiero ostatnią wizytę miałam "normalną", choć jeszcze trochę badań, niepewności mnie czeka i nie na tym koniec. Trzeba trzymać rękę na pulsie i być dobrej myśli.
milionka - mąż ma rację, dobrze że Cię wspiera, a te piosenki są urocze, mój nie ma czegoś takiego niestety, dopóki nie zobaczy dziecka nie czuje jakiejś takiej więzi z moim brzuchem
Rozmawiałyście o terminach porodów.
Ja oba porody miałam po terminie, pierwsza 11 dni po, a druga tylko 2 dni po oxy.. a tak to nie wiem do kiedy córcia by tam siedziała
ilovesummer - gratuluje wieści o córeczce
ewelina183 - nie martw się, będzie dobrze, (choć wiem że to nie łatwe, bo nie da się o tym nie myśleć) ja dopiero ostatnią wizytę miałam "normalną", choć jeszcze trochę badań, niepewności mnie czeka i nie na tym koniec. Trzeba trzymać rękę na pulsie i być dobrej myśli.
milionka - mąż ma rację, dobrze że Cię wspiera, a te piosenki są urocze, mój nie ma czegoś takiego niestety, dopóki nie zobaczy dziecka nie czuje jakiejś takiej więzi z moim brzuchem

Rozmawiałyście o terminach porodów.
Ja oba porody miałam po terminie, pierwsza 11 dni po, a druga tylko 2 dni po oxy.. a tak to nie wiem do kiedy córcia by tam siedziała

ja dzisiaj upijam się szczęściem, miałam to usg specjalistyczne, pan doktor wspaniały, bardzo kompetentny, robił nam usg ponad pół h, stwierdził, że jeszcze nie słyszał, żeby dwa razy pojawiła się ta sama wada wrodzona, ale tak jak ja doszedł do wniosku, że może nas kopnąć inne szczęście
sprawdzał, mierzył i wyszła mu piękna, zdrowa dziewczynka !