Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
liczę że się dowiem co za gość czy też gościówa we mnie siedzi, byleby chętnie rozchylało nogi;-)
i w ogóle ze mną podobno jest coś nie tak. Schudłam od pierwszej wizyty 1,1 kg i miałam wysoki puls jak mi ciśnienie badała. No po prostu szok. Jutro jadę na dokładne badania.
Długo się tym stresowałam, ale doszłam do wniosku i tak sobie starałam wmawiać, no trudno jeśli ze mną coś nie tak, to trzeba leczyć, na tyle ile się da w ciąży, ale przede wszystkim pragnęłam i nadal pragnę aby ciąża przebiegła bez kłopotów i najważniejsze żeby dziecko było zdrowe. Na szczęście wyniki na wirusa hpv wyszedł negatywny to i ryzyko się zmniejszyło, jeszcze tylko powtórna kolposkopia, która musi wykluczyć podejrzane komórki i będzie git. Ja teraz jestm po 4tym antybiotyku dopochwowym i borykam się z infekcją grzybiczną, ale mus to mus, może dziadostwo w końcu odpuści. 
Nie ma sie co śmiać, z córą cała ciążę żyłam w niewiedzy bo małpa tak nogi zacisnęła;-) pani doktor stwierdziła że pewnie dziewczynka tylko na tej podstawie że podobno "chłopcy lubią pokazywać"... no i sprawdziło sięhehehe usmialam siewariatka
![]()

Nie martw się na zapas, ważne że wszystko wykryli i będziesz mieć te dodatkowe badania. Trzymam kciuki żebu dalej szło dobrzeByłam dzisiaj na wizycie. P. doktor zrobiła mi to dokładniejsze usg, powiedziała, że dzidziuś zdrowy i prawidłowo się rozwija, tylko, że.............. Nie może być oczywiście za kolorowo, więc na pocieszenie okazało się, że mam mięśniaka na macicy. Niby dobrze, bo się nie powiększył, ale jednak jesti w ogóle ze mną podobno jest coś nie tak. Schudłam od pierwszej wizyty 1,1 kg i miałam wysoki puls jak mi ciśnienie badała. No po prostu szok. Jutro jadę na dokładne badania.
Najważniejsze jednak jest dla mnie to, że moje dziecko rozwija się prawidłowo:-) Mam nadzieję, że ta waga też niebawem się powiększy. Jestem dobrej myśli.

Super wieści :-) Taki filmik to jest cudna pamiątkaja wczoraj byłam u lekarza. kolejna płytka z dzidziusiem w roli głównej do kolekcji- filmik ma całe 11 minut :-) dzidziuś już na tyle duży, że można go było dokładnie pomierzyć. Widziałam serduszko podzielone na 4 części, żeberka, a nawet pojedyncze kosteczki. Dzidzia cudnie ssała kciuka i machała nózkami. Haaa nawet mam przybliżoną wagę- 157g :-)