reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt :happy:

Ja wróciłam z 3d, którego w końcu nie miałam, bo lekarz stwierdził, że i tak nic nie będzie widać przez mój tłuszcz na brzuchu:baffled:
Ale poza tym wszystko wybadał, DZIOŁCHA zdrowa jak ryba i rośnie jak na drożdżach:-D

gratuluje udanych wizyt,
a ty fiolkowa bieg wstecz i uwazaj na siebie, a w tej sytuacji co na ogolnym napisalas chyba najlepsze jest to L4- len sie w domu ile sie da i nie przemeczaj

reklama
Agara to bedziemy razem sie stresowac a potem swietowac udane wizyty(bo nie ma innej opcji) :)

18 grudnia to dzien w ktorym wszystko bedzie sie krecic wokol maluszka:o godz.9:00 wizyta a o 17:45 usg 3/4D

Do góry