eklerkaa
Fanka BB :)
Chciała bym... Ale mieszkam w uk, a tu uznaja porody tylko naturalne. Cc w ostateczności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeraża mnie, to co napisałaś: przebicie pęcherza płodowego - brrrrrrr
i tu sie nie zgodze bo tu predzej dostaniesz cesarke niz w polsceChciała bym... Ale mieszkam w uk, a tu uznaja porody tylko naturalne. Cc w ostateczności.
ja tez 4 kilo rodzilam ale masz opcje znieczulenie przeciez- wszelakiego, mi pechez przebijali przy partych jak juz glowka szla, ale ja na 8 cm prosze o epidurali nie mam takich mocnych partych..jak chcesz cesarke gadaj z polozna ze mialas Tramatic Delivery ale po cesarce bedziesz dluzej dochodzila do siebie, odradzam Ci bardzo...epidural dostaniesz bez problemu wiec nie ma sie co bac:-)
nie jestem fanką cierpień i bólu którego można uniknąć :> Ajjj już jutro mój skan <3 nie mogę się doczekać. Trzymać kciuki 
,,,widze tez juz zamawiacie znieczulenia :-) ,a ....Ja sie nigdzie nie wybieram nie chce znieczulen ,kroplowki itp
.Co do dzieci i ich wzrostu moj syn ma 6 lat rocznikowo 7 ..urodzil sie z waga prawie 4 kg teraz wazy z 30kg i ubrania ma 128 cm ale on ciagle zjada gory jedzenia
,corka jest troche mniejsza ale kobiety juz od urodzenia lubia dbac o linie to uslyszalam w szpitalu ;-).