reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
kasia gratuluje 3 corki :) tak myslalam bo ten nub byl nisko :) u mnie tata tez mial 3 cory ale nigdy nie narzekał ;p a mama to byla mega zadowolona bo syna nie chciala;/

Kasia2506 to nie wymienimy się ciuszkami??????? A może wymienimy się i dziećmi i ciuszkami bo mój M też przeczuwa, że będzie trzeci syn :-) :-) :-) :-) :-)

gratuluje udanych wizyt i poznania płci dzieciaczków

kerna super, że szyjka trzyma

ja też płci nie znam i nie czuję ruchów... czekam

wizyta w środę to może pokaże co tam ma między nogami:tak:

Dziewczyny ja w czwartek na wizycie byłam :-)
Szyjka długa, wszystkie wyniki mam w porządku, znowu dostałam skierowanie na mocz i krew i będzie chłopak :happy: Nawet parę dni wcześniej powiedziałam do mojego M, że ostatnio zwraca się do maleństwa per ON i miał rację. Wszyscy znajomi obstawiali dziewczynkę, ja nie miałąm żadnych przeczuć a teraz mogę szaleć z zakupami. Cieszę się, że nie będzie wysypu różowych ciuszków bo nie trawię różowego :happy:
Gin zbadał mnie ginekologicznie, potem zrobił usg dopochwowe, ale z racji, że był ze mną M to powiedział, że skoro już pan jest to zrobimy też przez brzuch :-D
Włączył na chwilę 3D czy 4 D bo nie rozróżniam i chciał wydrukować fotkę ale tak się wiercił że mam tylko fotkę z normalnego usg :-)

aaa Przepraszam chodziło mi o OM - ostatnia miesiączka a USG heh nie wiem czemu tak napisałam, ale często właśnie zerkam na tv i piszę do Was ;p

Gratuluję udanych wizyt! :)

spoko, tylko ja ze skrótami czasem na bakier jestem:-) ja mam suwaczek ustawiony od OM :) wczoraj odebrałam wyniki, i znowu mam bakterie w moczu, to u mnie niekończąca się opowieść...

dziewczyny gratuluję poznania płci, ale Wam zazdroszczę! :)

reklama
Do góry