wiesienka123
mama Asi
Podzielam wasze opinie na temat rozwoju dzieci i rehabilitacji. Mam mlodsza siostre ktora ma mozgowe porazenie i nie chodzila do 2 roku zycia, dzieki mojej Kochanej Mamie ktora znalazla jej osobe do rehabilitacji - codziennie, zaczela siadac potem trzymac sie mebli i w wieku 2 lat zaczela chodzic. Uwazam ze jesli dziecko potrzebuje rehabilitacji nalezy je cwiczyc codziennie chocby po kilka minut. Moj chrzesniak tez nie raczkowal, Asia kreci sie na brzuchu, pelza, do raczkowania tak sobie sie zbiera, ale za to ladnie siedzi. Dziewczyny mnie powiedziala tesciowa- ktora wychowala cala gromadke:-)
- to Ty jestes mama i wiesz co dla dziecka najlepsze i jesli cos zlego bedzie sie dziac bedziesz o tym wiedziala.Wiadomo nalezy dziecko sprawdzac u specjalistow po to sa, ale tez nie mozna popadac w panike. Kazde dziecko ma swoj rytm
Catedra- bardzo mily gest ze ztrony Twojej kolezanki i jej mamy. Asia tez tak ma ze jak ja bola dziasla to kreci glowka a szczegolnie w nocy:-(

Catedra- bardzo mily gest ze ztrony Twojej kolezanki i jej mamy. Asia tez tak ma ze jak ja bola dziasla to kreci glowka a szczegolnie w nocy:-(