reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
usciski wirtualne i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia dla ANTKA!!!!

Irtasia i co z Jenny goraczkja minęła?
dużo zdrówka dla Antka
a ja dzisiaj byłam u alergologa kolezanka załatwiła nam wczesniejsza wizyte
no i lekarka nie widzi podstaw dla jakich Wercia ma byc na diecie a zwłaszcza bezglutenowej obstawia bardziej alergie wziewna niz pokarmowa
narazie mamy przez 3 miesiace brac Zyrtec i Ketotifen i wprowadzac raz na tydzien jedna nowosc i tak ma ja jesc cały tydzień nawet jesli objawy alergii sie nasila powiedziała ze nie raz przez 3 dni sie objawy nasilaja a 4 wogole zanikaja zobaczymy zaczynamy od chlebka
kazła tez odstawic Bebilon i przejsc na jakies mleko Ha ale to zobaczymy w przyszłym tyg
dużo zdrówka dla Antka
no i lekarka nie widzi podstaw dla jakich Wercia ma byc na diecie a zwłaszcza bezglutenowej obstawia bardziej alergie wziewna niz pokarmowa
narazie mamy przez 3 miesiace brac Zyrtec i Ketotifen i wprowadzac raz na tydzien jedna nowosc i tak ma ja jesc cały tydzień nawet jesli objawy alergii sie nasila powiedziała ze nie raz przez 3 dni sie objawy nasilaja a 4 wogole zanikaja zobaczymy zaczynamy od chlebka
kazła tez odstawic Bebilon i przejsc na jakies mleko Ha ale to zobaczymy w przyszłym tyg
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Hmmm...to ciekawe.A mówiła na jakiej podstawie obstawia alergie wziewną?Bo nam lekarka mówiła,że jest to trudne do wykrycia i przy alergii pokarmowej moze miec nawet katar jak przy wziewnej..Irtasia i co z Jenny goraczkja minęła?
dużo zdrówka dla Antka
Z tym ,ze przy pokarmowej zdarzają sie(ale też podobno niekoniecznie)problemy z kupkami i brzuszkiem.
jednym z jej argumentow bylo ze np jak zyto tam kwitnie to np ona moze reagowac alergia na chlebHmmm...to ciekawe.A mówiła na jakiej podstawie obstawia alergie wziewną?Bo nam lekarka mówiła,że jest to trudne do wykrycia i przy alergii pokarmowej moze miec nawet katar jak przy wziewnej..Z tym ,ze przy pokarmowej zdarzają sie(ale też podobno niekoniecznie)problemy z kupkami i brzuszkiem.
![]()

sama nie wiem narazie bierzemy leki i testujemy chlebek w tym yg i musze wam powiedziec ze jej skora coraz lepiej wyglada po zjedzeniu chlebka zaczynam powoli wierzyc ze nam sie uda wyjsc z tej alergiichoc powiedziała ze z praktyki wie ze tym dzieiom ktorym pozniej pojawia sie alergia to trudniej jes nia wyleczyc niz malucha co maja od
uodzeniaw przyszlym tyg zobacze jaka bedzie reakcja na chlebek z maslem
a pozniej makaron i dopiero mleko Ha bo mam jeszcze z 4 puszki Bebilonu
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zapewne miała na myśli alergie krzyzowe,wtedy jest tak,że dziecko uczulone na jakieś pokarmy tez może reagować alergicznie na pyłki i odwrotnie.jednym z jej argumentow bylo ze np jak zyto tam kwitnie to np ona moze reagowac alergia na chlebsama nie wiem narazie bierzemy leki i testujemy chlebek w tym yg i musze wam powiedziec ze jej skora coraz lepiej wyglada po zjedzeniu chlebka zaczynam powoli wierzyc ze nam sie uda wyjsc z tej alergii
choc powiedziała ze z praktyki wie ze tym dzieiom ktorym pozniej pojawia sie alergia to trudniej jes nia wyleczyc niz malucha co maja oduodzenia
w przyszlym tyg zobacze jaka bedzie reakcja na chlebek z maslem
a pozniej makaron i dopiero mleko Ha bo mam jeszcze z 4 puszki Bebilonu
Alergia krzyżowa
Podziel się: