Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja poprzednia ciaze przez caly czas bralam duphaston i mlody jest zdrowy wiec spokojnie, ale zawsze warto pogadac z ginem co on o tym mysli
agulqa ja bralam duphason caly pierwszy trymestr w pierwszej ciazy w takiej samej dawce jak Ty i synek ok, kiedys przepisywali duphaston bo lepszy a teraz z kolei ponoc luteina lepsza, nie nadazysz
emilchen a jaka dawke bralas bo nie pamietam. Ja biore 10 i ciekawa jestem czy zmniejszaja o polowe
agulqa - ja duphaston brałam chyba.. 5 tygodni. Jakoś tak. To, że duhaston powoduje spodziectwo nie jest potwierdzone, ale możliwe. Zapytaj lekarza, on będzie wiedział najlepiej (w końcu to on kończył medycynę a nie my!)A jak się uda to zmień na luteinę - przeskok cenowy rewelacyjny (z 33 zł na 3,5 zł)
![]()
agulqa_b wypowiedź odnośnie karmienia zalatuje tekstem typu "sorry taki mamy klimat"! Tak karmienie leży w naszej naturze ale tak samo sex czy siusianie, ALE NIKT TEGO NIE ROBI PO ŚRODKU GALERII CZY W RESTAURACJI!
A co do karmienia. W naturze mamy też jedzenie i picie i to jakoś potrafimy robić publicznie, chodzimy do restauracji. Dlaczego nie ma jeść publicznie nasze dziecko?tylko po kątach, w kiblach itd. Nie jestem za wywalaniem cycka na wierzch, ale sorry, da się to zrobić dyskretnie.
Może jeść publicznie! Z butelki! Ja jem z talerza a nie z ciała mojego męża...
Choćbyś nie wiem jak chciała to z ciała męża raczej się nie najeszSorry, ale to jakieś rewolucje. Mały ssak ssie mleko swojej matki z piersi. Cielak od krowy, jagnię od owcy, niemowlę od kobiety. Nie widzę powodu by przestawiać naturę, podawać butelkę, tylko dlatego by móc to robić publicznie i nie chować się po kątach.
![]()
ciekawe czy w poniedziałek zrobi mi usg mam nadzieje ze da się namówić