reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

U mnie w sumie też bez humorkow więcej mam nie będąc w ciąży haha :-D

Nulini ja miesiąc temu zaczęłam od nowa gotowe na wszystko juz 3 sezon kończę :-D

Ja z seriali to kocham przyjaciół! Najlepsi na świecie :-D jak skończę z gotowymi to zacznę ruch chirurgów bo dużo osób mówi ze dobry serial :-)

reklama
Nulini ma za to najblizszych mam ponad 100km od siebie. Teraz z perspektywy czasu troche zaluje ze wyjechalam z rodzinnego miasta. :-(

Ja w ogole raczej tv nie ogladam, ale moze na swoim bym obejrzala gotowe i seks po to by sie posmiac. Nie lubie ciezkich filmow i seriali, za to chirurgow itp moglabym obejrzec. Za to na filmach przewaznie zasypiam wiec randki w kinie raczej nie dla mnie ;-)

gosiane, no właśnie czekam na przedszkole :-D:-D:-D

Doggi, za to właśnie kocham te seriale, że czasem płaczę ze śmiechu :-D

femme, TYLKO MI NIE OPOWIADAJ! :-D:-D:-D

Ja bym jeszcze chciała HOUSE'a łyknąć całego, może mi się uda ;-) Tylko ciężko, bo chyba pierwszy sezon oglądałam cały, a później co w TV któryś leciał, to patrzyłam i tak znam kilka odcinków z serii...

Femme greys anatomy kooooozak!!!!! Na koniec czwartego sezonu poryczalam się jak kretynka mimo że nie płaczę never! Musisz obejrzeć napewno cie porwie.

agulqa_b ja tv tez nie oglądam wszystko przez neta oglądam :)

Nulini są jeszcze dwa seriale na których rycze ze śmiechu rozwalaja ma łopatki jest to Teoria Wielkiego Podrywu (big Bang theory) i różowe lata 70te (that 70's show) przekomicxne! Poza tym mentalista, niby kryminalny ale główny bohater patrick jane matko ta postać jest najlepsza, ma takie zagrywki ze ja leje z tego co on wymyśla :) i to jest jedyny serial w którym jsk bardzo byś kogoś mię podejrzewał o zbrodnie to zabił ktoś tak absurdalnie nieprawdopodobny ze nigdy nie wiesz kto to i zasadzki jakie robi, kozak :) house spoko na TVN o 11.10 leci codziennie jakieś starsze odcinki tez dobry serial :)

Dziewczyny ale zaszalslyscie z postami przez weekend, az strach na styczniowy zajrzec :)

Aza, ja wlasnie tsk srednio widze sens latania do polsku na USG. Raz ze w czasie wakacji ceny biletow sa distc wysokie, a po drugiej w Polsce tez przeciez za badanie musislabym zaplacic. Tutaj moge wszystko porobic. Za USG prywatnie place 75£, wiec za ta kase nawet nie oblece do Polski I spowrotem. Zreszta juz chyba nawet nie wudnueje w pspuerach u zadnego lekarza, nawet nie wiedzislabym do logo sie udac, a nuz mi sie jakis chazan trafi ;)

Z dolow na dzus to to, ze bylam u dentysty I moja paszcza wyglada jak ruina. Jedno kanalowe sie zapiwiada a to co mnie ostatnio boli, to kawalek plomby sie eyjrusxyl a kawalek zostal, wychodzi mi do tej dziury zarcie I boli. Na dodatek jakby mieli mi to reperiwac to podczas usuwania starej plimby I zakladania nowej wtd iela sie mercury I nuesie to za soba pewnie ryzyko, wiec odpada. Rentgen tez odpada. Wiec mam sobie jakas plombe tymczasowa. Doopa po calosci.

Indi, mnie w ciąży robili rentgen i teraz też na bank będę mieć, bo właśnie kanałówka mnie czeka, a kanałówka = rtg. Tylko wtedy dostaję taki kombinezon na brzuch :tak: Ja mam 3 zęby do zrobienia, pierwszy już za tydzień :baffled:

Ja miałam 2x kanałowe w ciąży, ale bez rtg. Tu widzę większość z rtg robi no i przy usunięciu też chyba rtg, więc dobrze wiedzieć, że bezpieczne, bo trochę jednak się obawiałam, że ten fartuch to za mało ;-)

reklama
Do góry