reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Maadlen piękna duża dzidzia!!!! Też obstawiam grudzień, chyba, że będzie tak jak z moją młodszą córką - termin na 8 marca a urodziła się w pierwszy dzień wiosny hehe (dzień kobiet jej nie pasował :D ) ;)

reklama
Dziewczyny jak wskocze na grudzień to chyba mnie nie wyrzucicie :-)? Dzidzia ma dopiero 3 cm ale fakt na tym zdjęciu jakaś duża jest:-) podejrzewam ze może szybko nie wyjść na świat jeśli jest uparta po mamusi:-) cały czas nieświadomie pisze jako ona bo intuicja mówi ze dziewczynka:-)

maddlen faktycznie już dużą dzidzię. A co do terminu to różnie bywa. Mój leniuch miał termin na 01.05 i jakby nie wyciągneli przez cc 13.05 - w piątek :-D to pewnie by do czerwca siedział :p

Maadlen zawsze możesz być tu i tu hehe... Różnicy nie ma, jedynie tam dziewczyny z dzidziami są na tym samym etapie co Ty :) Ja z Konradem miałam termin na 26 listopad a urodziłam 2 grudnia. Ty będziesz miała termin gdzieś na święta Bożonarodzeniowe a jak przenosisz to początek roku :)

maadlen gratuluje "dużej" fasolki :happy: szczerze,jak zobaczyłam Twój suwaczek to myślałam,że pomyliłaś wątki (absolutnie Cię nie wyganiam ) bo twoja fasolcia starsza od naszych o jakieś 2 tygodnie,ale życzę Ci maluszka po nowym roku,bo myślę,że tak łatwiej w późniejszym czasie :tak:

Wiec zdaję relację z wizyty. Byłam w poniedziałek. Pomimo moich obaw bo miałam słabe objawy porównując z poprzednimi ciążami, ciąża jest i pięknie się rozwija :) macica juz spora kulka się zrobiła, szyjka ładnie zamknięta,.wszystko jak ma być. Miałam usg tylko na szybko przez.brzuch żeby mnie uspokoić. Serducho bije jak dzwon, fasolka ma 2 cm, ciałko żółte jest więc wszystko jak należy. A oto dowód zdjęciowy
..przyznam że.trzeci raz a i tak łzy mi ciekły ze wzruszenia. Mały wielki człowiek :)

reklama
Termin 4 stycznia z usg. :) 8 tygodni i 5 dni. Następna wizyta 23 czerwca i oczywiście tona badań do zrobienia ;)

Do góry