Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gochson ja mysle ze u ciebie bedzie dziewuszka U moich wszystkich znajomych ktorzy dlugo nie wiedzieli co bedzie sa cork. Siusiaki przewaznie szybko widac hehe.
U mnie siusiak i dwa jajka...lezy rozlozony z rekoma do gory Mam tez wydruk z widocznym siuskiem. A bardzo chcialam dziewczynke. Dr mowi ze pomylki moga byc ale w druga strone bo czesto wargi sa spuchniete. Na slabszym sprzecie mozna mylnie zinterpretowac.
Kasiek zdarza sie jednak ze le,arz mysli ze siusiak a to zawinieta pepowina. Wiec ja jakos mega sie nie nastawiam, chociaz nie powiem zebym sie nie cieszyla ;-)
Tak U mnie jednak pepowina byla wyzej. Ladnie szla do gory a siusiak nizej miedzy dwoma kulkami Wolalam corcie i ciezko mi sie teraz przestawic. W ogole nie wyobrazam sobie chlopca no ale musze sie pogodzic. Najwazniejsze aby bylo zdrowe