• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

To ja mam dwójkę takich dzieciaczków. Na 25 sierpnia miałam termin drugiej ciazy :(
Ale zobacz :) Za jednym zamachem dwójka :) Moj brat ma bliźniaki. Bylo cieżko momentami, ale dają radę. W grudniu skończą 4 latka. Są przekochane ;-)

reklama
To ja mam dwójkę takich dzieciaczków. Na 25 sierpnia miałam termin drugiej ciazy :(
Ale zobacz :) Za jednym zamachem dwójka :) Moj brat ma bliźniaki. Bylo cieżko momentami, ale dają radę. W grudniu skończą 4 latka. Są przekochane ;-)

No zobaczymy co z tych naszych lobuzow wyrosnie:-)
Bardzo sie z nich ciesze :-) !
Teraz bierzemy leki i bedzie dobrze:-) !

Stokrotka gratuluję udanej wizyty,

mój mąż też był w szoku gdy nasze pierwsze dziecko okazało się dziewczynką. Teraz sam przyznaje, że druga dziewczynka nie mu nie przeszkadza i ma to swoje plusy.

Stokrotka 34 tak? Moja mama mlodego rodzila po 15latach ode mnie i miala 39 ;-)

Laydeek mam kolezanke 33lata i rodzi lada dzien pierwsze ;-)

Stokrotka pewnie ze bedzie dobrze!:-)

Stokrotka ale przy bliźniakach to chyba trudniej lekarzowi płeć określić. Właśnie ostatnio byłam u mojej kosmetyczki która ma roczne bliźniaki. Dawno u niej nie byłam a u niej miało być dwóch chłopaków. Pytam jak się chłopcy nazywają a ona mi na to że ma chłopca i dziewczynkę. Przy porodzie dopiero się dziewuszka pokazała. A przy każdym usg pokazywał się ten sam niuniek.
Więc nigdy nic nie wiadomo :D

Ps. Stokrotka ja mam już skończone 36 lat i to też moje pierwsze dzieciątko.

reklama
Bada nie krzycz:-)

Ja ta tym wiekiem to tak srednio sie przejmuje:-) tak sobie napisalam :-) ale w wykonaniu mojego kochania to juz by byla trzecia corka wiec nie wiem czy czwarta by zaryzykowal:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry