• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
jezyk gratuluje udanej wizyty :happy2:

My też już po połówkowym,ale się naczekaliśmy (mąż był ze mną) a więc Gniewko nadal jest chłopcem :-D co już potwierdzone przez 2 lekarzy,waży 450 g,serce bije 157 razy na minutę ,ma 4 piękne komory serca, widziałam wszystkie paluszki lekarz się śmiał,że można liczyć, termin przesunął się nieznacznie ,bo na 31 grudnia,co mnie cieszy,bo już tak nie pędzi ten mój synek,
L4 dostałam bez problemu i za darmo,bo mam mega nadciśnienie,dostałam leki,ponoć do porodu będę je brała,przytyłam tylko 1 kg :-) następna wizyta za 4 tygodnie

reklama
Jezyk to ja o dziwo mam kilometrowa przy tych moich skurczach bo miałam aż 6cm! I jak to lekarz stwierdził "hmmm ciekawe"

Bada piękne wyniki :)

U mnie ciśnienie zawsze w okolicy 100/60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry