• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Sprite, Jezyk czyli wszystkie znowu czekamy na rozwiązanie zagadki. Mam nadzieję, że nie do dnia porodu.

Sprite gratuluję zdrowego Bobaska.

A co do znaków: mąż byk, córa baran a teraz koziorożec się zapowiada, więc sama rogacizna mi się trafia. A ja skorpionek:-D

Jezyk Hehe to ze czuje nie znaczy se się sprawdzi ;) jsk juz pisałam ja się moich przeczuc nie słucham bo jsk z Olą w ciąży byłam do końca Byłam pewna że będzie chłopak ;) i ze usg się myli :P

Tosia koziorożec - uparta jak osioł.
Mąż skorpion - jeszcze gorszy.
Ja waga - najlepiej :-D

A wodnik to mój brat i już się boję, bo żrę się z nim okropnie, paskudny ma charakterek :baffled:

jezyk, cudne zdjęcia!!! Ja na moje muszę poczekać :-(

Dziewczyny gratulacje!

jezyk miałam usg dokładnie w tym samym tyg i dniu i moje wazyło 380 g :-D więc prawie identycznie :-) może jeszcze okaże się dziewczynką (u mnie też było przez miesiąc chłopcem, a teraz jest niewiadoma) a nawet jesli nie to jaką będziesz miała obstawę meską :-D
sprite na pewno zdrowe! :tak:

sprite, ja po żadnej wizycie u mojego gina nie mam pewności, że Bobo zdrowe, nigdy o tym ani słowa, ale na pierwszym prenatalnym ginka dała mi 90% gwarancji zdrowia Bobasa i na tym bazuję :tak:

Ja jestem byk a Ł ryba. Nie wiem za co go kocham bo moja sis tez ryba a wkurza mnie niemilosiernie ;-) z reszta Ł czasem tez :-P

Sprite a ta przepuklina to powazna sprawa?

Jezyk sliczny dzidziol :-)

reklama
Jezyk, sprite gratulacje, najważniejsze, że zdrowe, a płeć w końcu poznamy i my :tak: U mnie pachnie dziewczynką, ale kto wie... Chociaż na dziewczynkę się po tej informacji nastawiłam. Wybieram się na prywatne usg, mężulka chcę zabrać, by choć raz mógł sobie popatrzeć, no i inny lekarz, inny aparat - może i płeć potwierdzi.
Co do zodiaku to ja ryba jestem, ale taka ryba w znaku skorpiona - pomieszanie z poplątaniem. Moja córa byczek uparciuszek, a mój M rak - bardzo kochany, opiekuńczy, pracowity i odpowiedzialny raczek. Koziorożca mam przyjaciółkę od lat przedszkolnych, a na koziorożca dziecię się zapowiada. Nie mogę się już doczekać tego maluszka :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry