Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nulini to niezła mikstura znaków u was się szykuje
Unita moja przyjaciółka tez Koziorożec i super się dogadujemy (nasze mamy mówią ze jesteśmy wstrętne dagmarzyce i jesteśmy po jednych pieniądzach) ale mój brat np tez Koziorożec i niecierpie go młot skończony mąż też Koziorożec no i lekko nie jest
Doggi- mój brat też koziorożec i też mądrością nie grzeszy, ale po pierwsze jeszcze gowniarz, a po drugie przejął niestety geny ojca, a to silniejsze niż wsztstkie znaki zodiaku razem wzięte niestety.
Jezyk to mój brat nie wiem po kim taki durny i do tego starszy ode mnie co prawda o rok ale starszy ale to mama i babcia go rozpiescily i wyszedł taki jaki wyszedł :/
my się super dogadujemy-wodnik z koziorożcem ale mój mąż jest prawie super-prawie bo bałaganiarz okropny i straszny komputerowiec,przez co leniwy się zrobił a koziorożców u mnie w rodzinie mnóstwo mąż,brat,bratanek,bratowa,kuzynka,ciotka i teraz Gniewko będzie