Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jezyk mój kolega tak miał od 13tc był Bartuś cały czas u różnych lekarzy na różnych Badaniach a tu nagle przeszło 38tc a tam jest Lena! I tez było "widać" siusiaka i jajka ale się okazało ze pępowina tak się niefortunnie ułożyła ze zrobiła siusiaka a wargi spuchnuete były jajkami
Jeny laski przestańcie straszyć, ja bym się chyba załamała jakby moja Mania okazała się bezimiennym chłopcem
Tzn wiadomo cieszyłabym się, że zdrowe, ale już psychicznie na dziewczynkę jestem nastawiona, w domu nie mówi się per dzidziuś tylko per Marysia i tak dziwnie by było.
alecta, no u mnie to samo! Wiadomo, że i z córci będziemy się cieszyć, ale tu już każdy wie, że syn, każdy dumny i blady, też już nie ma "dzidziuś" tylko "Gucio", chyba bym się pochlastała, bo też nie mam imienia dla Córci
Ja tam bym się nie chlastała córeczki są mistrzowskie
Jestem juz u gina oczywiście mojego jsk zwykle nie ma znów na urlopie (chyba dawno nikt go w du.pe nie kopnął) i miałam narazie ważenie i mierzenie ciśnienia i dziś nie tak źle bo mam 3kg na + lepsze to niż 5 a ciśnienie strasznie wysokie jak na mnie bo mam 125/83!!!! Ale to przez chorobę, kawałek się przeszłam i juz sapie jak szalona.
Na zastępstwo ma przyjść jakaś ginka ale trzeba czekać bo operują i niewiadomo kiedy zejdzie ktoś do poradni..... Zostane niedługo hejterką tego szpitala.......