reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Bada witamin mam w ogóle brać tylko pół opakowania bo dr powiedział ze Stachu jest bardxo duży jak na moje ciałko i nie mam brać za długo bo urośnie jeszcze większe a już teraz istnieje ryzyko cesarki dla mnie bo jsk dalej tak bedxie rósł to moje bioderka go nie wypchną :/

reklama
Jezyk no mówię jeszcze się nie urodził a już z nim kłopoty :p on we wszystkich wymiarach jest ponad tydzień starszy. A olcia moja taka kruszynka była a ten taki byk i wampirek mały :p

Tasia nie strasz :no: ale u nas tylko takie stare baby pobierają i liczę na ich doświadczenie :-)

Doggi najważniejsze, że z małym (dużym??:-)) wszystko ok, a Ty dbaj siebie! Widzisz, od razu widoczna różnica między dziewczynką a chłopcem. Jeszcze w życiu płodowym;-) Ty, to może u mnie też jednak chłopak, skoro wyniki z badania na badanie coraz słabsze??

Właśnie sobie sprawdziłam wyniki w necie. Wsio w normie :-) Hematokryt ciut poniżej ale hemoglobina w normie :tak: Tylko odczynu Coombsa nie ma jeszcze i pewnie tylko w wersji papierowej jak ostatnio, to sobie do wtorku poczekam.

Doggi z chłopami tak już jest.
Tymek też wszystko ze mnie wysysał, że miałam anemię i często słabo mi się robiło no i urodził się prawie 4 kg.
A Nikolka od zawsze drobniutka

reklama
Doggi wow ale Stachu rosnie jak szalony!!! Moze pozniej troche zwolni z masą :) ja poprzednio cala ciaze bez anemii itp przeszlam a teraz mi juz kazal zelazo brac tzn na poprzedniej wizycie. Teraz tylko mocz robilam to nie wiem jak tam. Blee moj gin jest po urlopie i dziki tlum w poczekalni... jak przyszłam 7 pacjentek było przede mna.

Do góry