reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

I ja wróciłam z glukozy :tak:

Samo wypicie nie takie złe, potem zaczęło mi się robić niedobrze, ale obyło się bez atrakcji typu wymioty czy omdlenia :rofl2: no i za pierwszym razem musiałam się wbić w kolejkę, bo byłam co prawda 5 minut przed czasem a już czekało chyba 5 osób! Potem sama babka wychodziła po mnie, także nie musiałam się stresować, że ktoś mnie nie wpuści.

Tak jak myślałam, za wszystko płaciłam 97 zł.
Aha i po wszystkim poszłam z mamą (była ze mną jako kierowca) kupić bułeczki, szybko wziąć tabletki i do domu na śniadanko, ale na słono, już na słodko chyba nic nie ruszę... No a potem spałam jeszcze 1,5 godziny.
Goferek, też byłam 3 razy kłuta :tak: za każdym razem w tę samą rękę :sorry2: Wyniki jutro po 11 dopiero.

Oby płytki mi nie spadły, to mnie najbardziej stresuje.

Kciuki za wizyty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
I ja dziś dostałam skierowanie na glukozę + mocz + morfologia, jak zawsze.
Moje dziecię nadal bardziej na dziewczynkę wygląda i niechby tak zostało, bo sukieneczki w szafie leżą już poukładane ;-) Ciągle leży pośladkami do pola widzenia doktorka i z tej samej pozycji daje się podglądać. Lekarz powiedział, że jest wykręcone jak esy floresy, nogi w samym dole, a główka na wysokości pępka i się nie mieści, więc zadziera się do tyłu... Kurcze... jakby miejsca nie było :dry: Nie wszystko udało mu się dojrzeć, ale to co pokazała to w porządku. Waży 651 g, a termin z OM pokrył się z terminem z usg, bo wcześniej była troszkę mniejsza z usg. Następne wizyty 20 październik i 17 listopad.

Nasza trojka tez po wizycie :-) wszystko oki z dzieciaczkami i szyjka:-) lekarz mowi ze jedno dziecie to na pewno dziewczynka, a drugie dalej moze byc kobietka ale nogi sciskalo:-)

Bada nastepna wizyta 16.10 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Unita super ze wszystko ok, kawał dzieciaczka masz :)

Stokrotka super ze wasza trójka w formie :)

Bada ja mam next wizytę 09.10 bo chyba zapomniałam wcześniej napisać :p

reklama
Do góry