• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Stokrotka super ze tak fajnie na wizycie, szkoda ze tak skasował ale chyba jednak warto było :) i jednak dwie panienki, super laski górą ;)
Co do wagi to kochana ty z samych dzieci już ponad 1kg a gdzie te inne cuda jeszcze wiec chcąc nie chcąc ważyć będziesz trochę więcej ale to wcale nie znaczy ze tyjesz ty masz po prostu dwa bąki w sobie :)

Doggi mów mi tak jeszcze :-) oglądałam Twojego bloga pyszny :-) i już piję syrop z imbiru - uwielbiam imbir :-D!!

reklama
Doggi ale my tak lubimy ten barszczyk i nic nie trzeba przy nim robić:sorry2:. Piję codziennie szklankę ;-) Niestety nie mam sokowirówki... a z czego robisz te soki na anemię, z buraka?

Stokrotka ja piję z Herbapolu, też 1 dziennie. Nie mam pojęcia czy ma jakiś efekt terapeutyczny, ale tak sobie wmawiam :sorry2: A wiesz, że zaparcia miałam tylko na początku ciąży, jakoś w maju/czerwcu - od maja biorę żelazo. Teraz już się unormowało i jest ok.

Emilchen ja robie ze wszystkiego soki, multiwitaminy, pomarańcze, marchew, jabłko, buraki z jabłkiem, szpinakowe (ale to w blenderze) z pietruszki w necie milion różnych koktajli witaminowych jest bo składy ściągam z neta tylko proporcje to już na oko :)

LayDeeK Ciastowo

A ja 3ci dzuen z rzędu mam zgage ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry