• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja tylko rzucilam okiem przez brak czasu wiec wybaczcice ze niektore pomijam.

Emilchen super. Tak myslalam ze na wizycie bedzie mila i wsio sie wyjasni. Dobrze ze idziesz na przeplywy to sie wszystkiego dowiesz. Wspolczuje strydow:/ No i kurcze ty jednak grudniowka 2014 bedziesz:)

Mcpearl wlasnie?

Goschon a co ma ksztalt do luteiny przeciw skurczom bo sie nie znam?:)

Ostatnia edycja:
kasiek już sama nie wiem co lepsze, urodzić w grudniu na koniec roku mniejsze dziecko czy w styczniu takiego klopsa z duuużą główką :-D:rofl2: najwyżej zrobię sobie prezent na urodziny (22.12) i na wigilię jednocześnie :-p
Ze sterydami już powoli się godzę, że mi ich nie odstawi do końca... no trudno, taki mój urok...

Emilchen :-o niezłe jaja z płcią :-D :-D no nic ważne ze u dzidzi wszystko ok ;-) ja bym jeszcze u innego gina skonsultowala te wymiary dla świętego spokoju ;-) juz nie mówiąc o ciekawości co do płci :-D ;-)

Ja też szyjki nie ogarniam w ogóle nie wiem jaka mam długość :-P

Emilchen z ta wielkością dziecka to sprawa indywidualna ja np Przenosiłam Ole niby 6 di a wg lekarza w szpitalu min 3tyg i Ola miała 50cm i 3 kg to maluszek wiec z ta wielkością to jak się uda

Co do szyjki nie kumam mechanizmu badania, próbowałam wiele razy i nie kumam po prostu

Ostatnia edycja:
emilchen, pewnie masz już dość lekarzy, bo sporo musisz po nich chodzić, ale może idź sobie na konsultacje do kogoś innego. dla świętego spokoju, bo po co masz się martwić. z drugiej strony jeżeli ufasz lekarce, to dobrze. po co sobie mieszać w głowie.

ja czasami mierze ciśnienie tak z ciekawości. wysokie baaaaaardzo by mnie zdziwiło. zazwyczaj mam niskie, np. teraz: ...

właśnie się zdziwiłam, bo mam 117 na 81 :szok:

dla zainteresowanych wykonywaniem wymazów z pochwy na obecność bakterii po skończonym antybiotyku: niestety nie wykonali mi dzis w labku tego wymazu, bo jest za wcześnie. musi upłynąć co najmniej tydzień czasu, a najlepiej jeszcze więcej. zapisała mnie na piątek na 10:30 tylko z tego powodu, że najpóźniej na 31.10. potrzebuje wynik .

reklama
Jakoś tak nie mam problemu z rozpoznaniem szyjki ;-)

Z Mikołajem miałam pod koniec już rozwarcie na 3 cm ale teraz to jeszcze trochę za wcześnie. Musi się trzymać jeszcze...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry