• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
ja już po wizycie :happy: nic ciekawego się nie dowiedziałam :-p przytyłam tylko 1,4 kg w miesiąc z czego jestem dumna :-D Gniewciu głową w dół ,rączki przykładał do buźki i puszczał bańki z wód płodowych :happy: wyniku hbs antygen jeszcze nie było,za to w moczu coś tam się zaczyna pokazywać i zalecił kupić i łykać żurawit i witaminę c,wizyty już co 2 tygodnie ,zwolnienie dał do 15 grudnia ,a później już raczej da macierzyński:dry: i jeszcze 1 grudnia jakiś wymaz z pochwy będzie robił,a i jeszcze kazał iść do internisty,aby wyraził swoje zdanie na temat mojego serca,bo nadal ciśnienie duże .Amen :-D

Ja ide jakby co w środę na wizytę, także Proszę dopisać :-)
Też uważam, że ciężarne powinny mieć wszystkie te badania w ramach ubezpieczenia. W poprzedniej ciąży miałam luxmed i się tym nie przejmowalam,teraz już mocno odczula moja kieszeń ten wydatek. .. na początku w jeden dzień poszło 500zl....badania plus usg prenatalne

reklama
indi jak trzeba to kontroluj na usg, ale myslę, że dziecko mogło po prostu zwolnić trochę z rośnięciem. Tydzień to nie tak duża różnica. Trzymam kciuki!

Suseł gratulacje :-)

bada gratulacje :-) to faktycznie mało przytyłaś, ja chyba z 3 kg więcej będę miała w czwartek, zresztą okaże się, bo moja gin ma teraz inny (drugi) gabinet i tam inną wagę to mogą mi wyjść cuda na niej. :-p

Kciuki za dzisiaj wizytujące!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry