• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Karpanna gratuluje wizyty;-) a babce z takimi duzymi blizniakami to nie zazdroszcze..

Emilchen dobrze ze to juz jutro ta wizyta.. moze nie jest tak zle jak myslisz..

Femme widze, ze i Ty maz zaje.bistego gina, ktory Cie olal jak nic:no: oby jak najszybciej udalo Ci sie skonsultowac to z innym lekarzem..

A ja odebralam wyniki i w sumie nie wiem, bo jeszcze nie mieszcze sie w normach, ale wartosci spadly i to bez tabletek.. to raczej zwykle nieporozumienie...:baffled:

reklama
Femme, u mnie tez było podejrzenie hipotrofii. Z zaleceń to właśnie lezenie na lewym boku, kontrola za dwa tyg. Znajomy gin polecił mi tez picie soków owocowych świeżo wyciskanych.

Femme nieporozumienie, ale leki mam brac i diete trzymac i dalej zero zainteresowania czymkolwiek:confused2: trzymaj sie i nie czytaj za duzo choc wiem, ze ciezko tak.. sama czytam glupia za duzo...:baffled:

Aob wow! Koniecznie powtorz to badanie za jakis czas bo jak znowu spadnie to faktycznie nieporozumienie! Ksiukasy:)

Femme tak wlasnie to miala kuzynka. Lezala na patologi w szpitalu tam byla pod stalą kontrolą ale nie pamietam od ktorego tygodnia ciazy. Oby to bylo walniecie w pomiarach i niepotrzebny strach!:*

Ja tylko nie rozumiem jak takie coś lekarz może tak olać? Chociaż by wziął wizytę za tydzień żeby sprawdzić czy jest przyrost a nie całkowita olewka nie pojme tego :-/

Akurat dobrze ze poczytałam bo przynajmniej wiem ze trzeba działać jeżeli to to i to jak najszybciej bo często kończy się cc dużo wcześniej bo siedzenie w brzuchu w tym wypadku jest jeszcze gorsze... :sorry:

Aob bez sensu... I co kupujesz te tabletki?

Femme no co za dureń! Prywatnie z dnia na dzień powinien cie jakiś przyjąć, powiedz jak wygląda sytuacja itp itd i napewno ci coś pomogą! Co.za lekarz!!! Jak juz się uspokoisz to pisz skargę koniecznie! Bo to jest przesada!!

Aob to widzisz pewnie ten antybiotyk nie sądzę że gdyby to była cholestaza to by samo zaczęło się normoeac bez leków

Femme dokładnie bo teraz to dzieciaki z dnia na dzień przybierają na wadze a 3tyg to przecież jedną nogą juz na porodowce będziesz....
Bierz ten magnez, kwas foliowy jak wyvxytslas bo to spokojnie można brać ja biorę od początku ciąży praktycznie. I tak hak LayDeeK pisze soki świeżo wyciskane tez nie zaszkodzą to świetna bomba witaminowa która wchłania się lepiej niż leki :)

Femme, to było wtedy kiedy zniknęłam z forum. Jakiś miesiac temu 28t chyba. Waga była ok 1200. U mnie brzuszek był mniejszy od reszty ciałka. Poważnie lezenie na lewym boku pomaga. Dotleniasz wtedy maleństwo. Przepływy sa lepsze.
Koleżanka dała mi taka poduszeczke pod brzuch z mothercare. Świetna sprawa właśnie do lezenia na boku.

reklama
femme nóż się w kieszeni otwiera, dlatego nie ufam lekarzom!!! Idź do kogoś prywatnie jak najszybciej i zobaczysz, będzie dobrze!

aob dobrze, że wyniki spadły :tak:

kasiek miałam już tak niskie płytki i nie robili rozmazu :no: i nie było tej anizocytozy wpisanej... może jednak to ta infekcja kurde... mąż dostał antybiotyk na gardło, a boli go bardzo, może mnie zaraził i do tego to pogorszenie? Dobrze, że wizyta jutro...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry