• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Wiecie co i ja własnie dlatego wolę zapłacić i iść prywatnie.
Wiadomo, że na nfz bym sporo zaoszczędziła, ale teraz też oszczędzam sobie nerwów.
Na każdej wizycie mam usg, lekarz poświęca mi czasem i godzinę i nie ma, że on się spieszy.
No i nie zbywa mnie jakimiś kiepskimi tekstami...
Wiem, że czasem trafiają się super lekarze na nfz, ale ja osobiście takiego jeszcze nie spotkałam...

reklama
Doggi to ja z kolei pierwsze wizyty z Niksonem miałam na NFZ i była masakra.
Raz baba przy mnie do położnej z wielką pretensją w głosie, że dzisiaj to same ciężarne do niej przychodzą.
Później chodziłam do innej babeczki prywatnie i do tej pory ją kocham:-p

Karpanna gratulację, super wiadomości :-)

Femme,
trzymaj się , wszystko będzie dobrze !!!

Emilchen, całe szczęście, że masz jutro wizytę, mocno trzymam za Was kciuki !!!

Emilchen wydaje mi sie ze jak plytki osiemdziesiąt cos to zawsze bedzie to dopisane. W rozmazie mogą wyjsc takie rzeczy jesli są tylko troszke ponad norme. Zwlaszcza ze jestes przeziebiona i bierzes sterydy a to na wynik tez wplywa.Ob spadlo...hurrra! Powidzenia jutro!:)

Femme moja kuzynka tak miala. Musieli rozwiązac ciaze w 36tc. Mlody mial 1.8kg. Byla w szpitalu na patologi przez ten maly przybor na wadze. To sie jakos nazywa ale nie pamietam. U ciebie moze lekarz cos zle zmierzyl. Idz prywatnie i sprawdz. Moze okaze sie ze mala duzo wieksza:)

A ja jutro na wizyte na 17.30;)

Karpanna znam mnostwo ludzi co nic nie szykuja i kobieta jedzie rodzic a facet ogarnia

Emilchen trzymam kciuki by bylo wszystko ok

Moj mowi ze wody ok od dwoch wizyt, jak zaczelam mowic ze Robnson z ruchami stopuje szyjki nihdy nie mowi jaka dlugosc itp tylko zawsze ze dluga i zamknieta

Alecta popieram
Tez na nfz gina z powolania nie spotkalam

Femme nie stresuj sie, postaraj
Umow sie jak najszybciej prywatnie
A w razie w jedz na ip powiedz ze masz skurcze albo mala kieosko czujesz to poloza Cie na oddzial i wszystko beda sprawdzac itp

Femme nie zamartwiaj się, będzie dobrze...
Ja mam gina z powołania i na fundusz, zawsze powtarzam do M, że dziwię się, bo to starszy pan już, a tych ciężarnych tyle się przewija u niego, a on za każdym razem usg robi i opowiada, co widzi. Dziwne, że się jeszcze nie wypalił... podziwiam go za to. Chociaż przyznam, że to pierwszy taki, bo wcześniej to ja różnie trafiałam...

reklama
To może być hipotrofia wiele by na to wskazywało i przy tym powinnam być pod stałą obserwacja wcinac magnez kwas foliowy i leżeć dużo na lewym boku... ***** to ja takie rzeczy w necie muszę znajdować? I to już się podejrzewa przy wadze poniżej 10 centyla a u mnie wychodzi poniżej 5 nawet... A taki mi powie ze co mi da że mnie do szpitala położy... I że witaminy nic nie dadza... Nawet mi skierowania na morfologie nie dał... Znowu czeka mnie zmiana lekarza no szok. Jeszcze liczę na to że walnąl się w pomiarach i nie ma aż takiej różnicy... Eh mam nadzieję że szybko prywatnie się dostanę :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry