• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

My już też po wizycie. Jednak do tego gina mam 100% zaufanie...
Z maluchem wszystko ok, nadgonił z wagą i ma ok 2230 :) wody w normie, łożysko ok na przedniej ścianie, przepływy ok, serducho ładnie bije:) Kubuś ułożony nadal podłużnie główkowo.
Moja szyjka ma ok 1,5cm i rozwarcie na 1cm:) Przez najbliższe dwa tyg mam dużo odpoczywać, raczej unikać zbędnych wyjść coby bezpiecznie dotrwać do 36tc:) Powiedział, że nie ma reguły i równie dobrze z taką szyjką mogę przenosić :D

Kolejna wizyta 5 grudnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Elutka gratulacje :) co do szyjki prawda, moja koleżanka miała podobną sytuację ale rozwarcie 2cm i skończyło się na tym ze poród wywoływali bo młoda się zasiedziala :) ale nigdy nic Sue nie da przewidzieć i trzeba się oszczędzać dla bezpieczeństwa :)

Femme będzie dobrze.
Jutro telefon w dłoń i szukaj gina.

Elutka no to Ty już prawie na wylocie ;-)
Oszczędzaj się żeby jednak młody za szybko nie wyszedł ;-)

Doggi wspominał coś o mamusce, która jakoś od 5msc miała 4cm rozwarcia i urodziła w terminie.
W ogóle strasznie miło mnie zaskoczył, bo raz że poznał po pól roku a dwa zapytał czemu nie zadzwonilam że jestem w szpitalu (pracuje tam gdzie leżałam)..

Elutka wow to faktycznie pozytywne zaskoczenie ze pamiętał. Mój dopiero niedawno zaczął mnie kojarzyć i pamiętać co mi było i co jest bo tak za każdym razem mówiłam mu to samo....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry