• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Słuchajcie, jestem w takim szoku, że nie do wiary!!!

Od momentu przyjścia do przychodni do wyjścia - 1,5 godziny!!! Absolutny rekord!!!

Ciśnienie 115/70, spodziewałam się innego, bo zasypiam na stojąco, aż mi mroczki latały.
Waga -1,1kg w 3 tygodnie, położna zszokowana i zaniepokojona.
Szyjka zamknięta.
Serducho wali jak szalone.
Na następną wizytę tylko mocz i HBs.
I koniecznie konsultacja u internisty, ch.uj wi po co, ale zaparł się i koniec, muszę iść i blokować kolejkę chorym :wściekła/y:

No i wizyta na szczęście normalnie za 3 tygodnie, 18 grudnia (bałam się, że już będzie mnie częściej wciskał).

I uwaga - nic nie pier.dolił o zwolnieniu!!!

\A z jakiej racji musisz do internisty??

No właśnie a po co do internista???

BO JEST TAKA RUBRYCZKA W KARCIE CIĄŻY!!! :wściekła/y:
Do dentysty też mi kazał iść, ale powiedziałam mu, że już byłam na początku ciąży, zęby leczyłam i jest wszystko OK, na co on z pretensjami, że czemu nic do karty nie wpisane i że mam iść jeszcze raz na kontrolę.
Wyśmiałam go, że chodzę prywatnie i nie będę płacić za samo nabazgranie w karcie!

Dzisiaj też mówię, że nie idę do rodzinnego, bo jest sezon chorobowy i nie mam zamiaru siedzieć pół dnia w poczekalni pełnej zarazków, to zaraz zaczął drwić, że bez przesaaaady, na pewno takiego pomoru u mnie nie ma i że mam obowiązkowo iść, bo już 4 raz mi o tym przypomina :wściekła/y:

To mi w pierwszej ciąży głupia baba kazała iść na samym początku, a jak zmieniłam na swoją to ona już mi nie kazała nigdzie chodzić.
Mam nadzieję, że tym razem też nie będę musiała iść, a poza tym my wszyscy do pediatry zapisani jesteśmy :-P

Nulini gratki wizyty:happy: no mój też teraz kazał do internistyi też o tej rubryczce:-D (,bo do dentysty juz chodzę ,ale ona nic w karcie nie pisze),byłam wczoraj i zleciła dodatkowe wyniki i za tydzień do kontroli
wizyty wpisuje :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry