• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Agulqa super ze na wizycie ok, tez bym już tej nospy nie brała, bez sensu trochę. Dotrzymaj do świąt i sobie pojedz bo później nie poszalejesz z jedzeniem, przynajmniej na początku :)

Kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze!

Zelka wow, zazdroszcze bo ja tego bolu nie chce powtorzyc:)

Agulka dobrze ze z szyjką bez zmian:)

Mcpearl oj po oxy myslalam ze wykituje z bolu. Ten bol zupelnie inny byl. Mega mocniejszy:/ Mi sex, schody, okna i zaslony nic nic nie daly...dopiero dzwiganie dziecka sąsiadki:p

Ostatnia edycja:
Wysmarowałam post i mi zjadło.

Nospy nie brać bez potrzeby, ponoć ma wpływ na malucha ... w postaci obniżania napięcia mięśniowego - jak znajdę badania co to w nich o tym wyczytałam to wrzucę.

Kasiekz nie ma czego zazdrościć, nie wiem czego się spodziewać :P

Ide z młodym do lekarza, coś kaszle mocno, mało je i robi szare kupska (a to ponoć może świadczyć o problemach wątrobowych) więc lepiej posprawdzać wszystko :tak:

Zelka właśnie to miałam na myśli z tą no-spa. Jest udowodnione, że dzieci mam które brały no-spe w ciąży często mają problemy z mową. Ja dlatego byłam tak anty nastawiona jak mi ginka przepisała i szczerze mówiąc nie brałam tak jak kazała. .za to brałam więcej magnezu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry