• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Bada wlasnie dlagego nie chcialabym planowanej cc
Po co mi stres i nerwy :-P
A tak zyje sobie, jest mi blogo a jak sie zacznie to zdziwko mnie zlapie na pewno ze to juz:-P

Doggi co do materaca to my kupilismy nowy jak sie wprowadzilismy i ł ostatnio stwierdzil ze o 1stycznia sie na podlodze zeby go nie zalac :-P

Dagi, nulini tez mam z tym problem

Unita, goferek gratki wizyty

Goferek super polozna :-)

Trzymam za wizyty &&&&!
Ja jeszcze jutro ktg, pozniej w pon wizyta i ciekawe co dalej
Musze umowic wizyte na jakas godz ok 19 zeby ł szedl i zagadal z ginkiem jak on widzi nasz porod :-P

Witam, dawno mnie tu nie bylo, wiec mialam duzo do nadrobienia.

Tak wiec gratuluje pozytywnych wiesci (w wiekszosci takie wyczytalam) wszystkim razem i kazdej z osobna:-)

Ja dzis tez mam szybka wizyte+ktg, ale wieczorkiem;-) &&&&&&&&&&&&& za pozostale wizytujace:-)

Hejo :-)
Ja jestem lo ktg i czekam na wizytę u gina czego się nie spodziewałam hmmm zapis ktg ok z tego co mówiła pani położna no ale z ginem się tu jeszcze konsultuje ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry