reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Mommy jaki słodziak!

McPearl slicznosci! Na pewno wszystko ok, dobrze ze 4 stawiasz sie na kontrol to bedziesz spokojniejsza.

Ja sie ciesze ze jeszcze nic się tam nie dzieje! Przecież jeszcze lozeczko nie skręcone, torba nie dopakowana, gondoli nawet nie zamowilam i badania nie porobione ;P

gosiane, mnie najbardziej "martwi" właśnie to, że badania nie porobione :szok: Teraz na wizycie mam mieć wymaz...
Łóżeczko i wózek też w proszku, owinięte stretchem na strychu u męża, ale to już sam ogarnie w trymiga, grunt, że torba spakowana :-D

McPearl, Mommy, slodkie mordeczki :) ja ostatnie zdjecia Jakie mam to jak nasz byl taki chudziutki jeszcze, potem juz sie wypial dupka do nas I buzki nie chcial pokazywac, za to jaka owszem :)

Nulini, my lozeczka nie mamy wcale, tylko taki koszyczek bujany, a wozek tez jeszcze nie roZpakowany. No ale torby juz gotowe :D

Tasia jak tam sytuacja na froncie?

Goferek jejciu, Ty już tuż, tuż :))) Ja Ci dam z tym czułym żegnaniem się z teściową... Z radości gdybym mogła to drineczka bym walnęła :)))

Kasiek no to super, że wiesz na czym stoisz :)))

McPearl, Mommy jakie słodziaki :)))

McPearl wszystko będzie ok. Z pewnością lekarz by zareagował jakby było coś nie tak.

U mnie na poniedziałkowej wizycie wyszło, że młody siedzi głową do góry więc cc murowane. niby na 14 stycznia ale serio czuję, że nie dotrzymam. Kolejną wizytę i ktg mam na 5 stycznia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry