reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
nie mam pojecia. ja za swoje badania placilam 100zł z czego połowe miałam na nfz a za połowe musialam placic. i tak dobrze ze chociaz polowa kasy oszczedzona ;/

Kurcze, nawet nie wiem, czy miałam toxo w pierwszej ciąży, a mam kota, miziam się z nim, tylko kup po nim nie sprzątam, bo się załatwia na dworze :-p

nulini ja nie mam kotow i nienawidze ich. siostra ma dwa, mieszka w bloku i one w ogole na dwor nie wychodza. nie lubie ich z zasady ze kotami sa ;) ale teraz jak jestem daleko to chociaz nie musze ich odwiedzac ;)

agulqa, a ja kocham wszystkie zwierzęta (poza pająkami) i tego samego uczę moje dziecko ;-) Mąż nie przepada za psami, woli koty i naszego psa traktuje po macoszemu, nie raz burę zebrał, bo później Tosia mówi, że tatuś Kopisia nie lubi... Ja traktuję wszystkie sierście po równo, chociaż i tak najbardziej kocham szczury :-D

Po USG ok. Wszystkie pomiary w normie :) Długie dziecię na 6,22 cm :)
Chyba już rośnie swoim tempem. Z crl ma 12+4, a z innych wymiarów nawet, 13+6 co dało jakąś średnią 13+1. Miało pępowinę wokół szyi ale ponoć na tym etapie to norma. No i spało plecami do usg :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry