Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie mam pojecia. ja za swoje badania placilam 100zł z czego połowe miałam na nfz a za połowe musialam placic. i tak dobrze ze chociaz polowa kasy oszczedzona ;/
nulini ja nie mam kotow i nienawidze ich. siostra ma dwa, mieszka w bloku i one w ogole na dwor nie wychodza. nie lubie ich z zasady ze kotami sa ale teraz jak jestem daleko to chociaz nie musze ich odwiedzac
agulqa, a ja kocham wszystkie zwierzęta (poza pająkami) i tego samego uczę moje dziecko ;-) Mąż nie przepada za psami, woli koty i naszego psa traktuje po macoszemu, nie raz burę zebrał, bo później Tosia mówi, że tatuś Kopisia nie lubi... Ja traktuję wszystkie sierście po równo, chociaż i tak najbardziej kocham szczury
Po USG ok. Wszystkie pomiary w normie Długie dziecię na 6,22 cm
Chyba już rośnie swoim tempem. Z crl ma 12+4, a z innych wymiarów nawet, 13+6 co dało jakąś średnią 13+1. Miało pępowinę wokół szyi ale ponoć na tym etapie to norma. No i spało plecami do usg