Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używam tylko doraźnie, jak pojawia się katar. Nie stosuję na co dzień. Dlaczego? Ja jestem uczulona na pyłki, objawia się to głównie katarem takim zatykającym nos, gęstym. Kiedyś stosowałam kilka razy dziennie. Efekt był, ale jak przestałam używać nos kompletnie sobie nie radził, efekt jak w uzależnieniu. Dlatego córka sama ma "nauczyć się" odpowiednio nawilżać nos na co dzień. Zakropię nosek wtedy, kiedy ona sobie nie będzie radzić. Nie ma co przyzwyczajać na zapas.
I jest różnica, którą wodę wybierzesz. Po pierwsze niektóre wody zawieają konserwanty, inne nie. Lepiej wybrać tę naturalną. Po drugie różnią się siłą psiku, jedne robią to zbyt lekko inne zbyt mocno (indywidualne odczucia) u nas najlepszy był disnemar. Po trzecie różnią się jakością wykonania opakowania np w doz.pl często w promocji jest Afrin Pure, który lubi nie psikać tylko zacinać się (dwa opakowania miałam z różnych serii i było to samo).