reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wodzisław Śląski

:-) Super! No to jedna chetna juz jest;-) Mam nadzieje ze jeszcze ktos do nas dolaczy...Bardzo chce by moj synek poprzebywal z innymi smykami. Najbardziej chcialabym by istnialo takie miejsce w ktorym jest wiele maluchow i mam , by dzieciaki codziennie mogly razem sie bawic..A moze jak sie wzjemnie poznamy stworzymy cos razem ???Pozdrawiam mamuski!

reklama
jeeee ile postów ^^ coś mi subskrypcja nawaliła i nie zaglądałam bo nie podejrzewałam że ktoś się odzywał :)

kati83 dzięki wieczorkiem jak będę miała luz zajrzę co tam za cuda tworzysz :)

mamaAncia no dokladnie, ja widzę jak mój nawet po kilku godzinach spędzonych w towarzystwie innych maluchów się rozkręca zupełnie. Piszesz o Marklowicach, powiedz mi czy tam są jakieś huśtawy etc nadające się dla takich maluchów 1-2 lata? bo jeszcze tam nie byłam, a może będzi kilka ładnych dni jeszcze

wegemama jakie zajęcia w Rybniku?? może też się dopiszemy :)
ja jestem za meetingiem poznaniowym ale póki co mój szkrabik choruje i chyab nie wyjdziemy w najbliższe dni, ale do czw jeszcze daleko :)

w ogóle mam taką gonitwę że masakra, Młody chory, mega katar od paru dni do tego kaszelek doszedł, a wiecie jak to jest przy chorym szkrabie, do tego mnie łapie też i do tego kićkę mi potrąciło w niedzielę, jest po amputacji nóżki i też przy Niej trzeba dużo działać. także pokręcona jestem, ale wieczorem jakby co się odezwę bo od 20ej mam słodki luzik dla siebie ;)

pozdrawiamy :))

Dziewczyny , paru osobom nie pasuje czwatkowy termin , wiec chyba przekladamy na przyszly tydzien. Prosze napiszcie kiedy Wam pasuje i gdzie - my sie dostosujemy. Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac... Pozdrawiam

Wklejam , moze kogos zainteresuje. My sie wybieramy : Prowadzimy zajęcia adaptacyjne
dla dzieci w Przedszkolu Bajtuś 2 w Rybniku ul. Mikołowska. Zajęcia
odbywają się w soboty od godz. 9.00 - 12.00 - jednorazowy koszt 20 zł.
Zajęcia mają na celu przygotowanie dzieci do przedszkola, oswojenie
się z miejscem, integracja z grupą i współpracę, na zajęciach dzieci
sa same - choć w razie potrzeby można zostać w dzieckiem.
Udział należy zgłosić telefonicznie lub emailowo

Ale tu tloczno...:) Pozwalam sobie wkleic , moze ktos ma ochote : Witajcie mamy z Rybnika :)
Może zainteresują Was spotkania dla mam z maluchami w duchu pedagogiki Waldorfskiej.
Zapraszamy we wtorki na godzinę 11.00 w Pracowni Jogi i Działań Twórczych przy ul. Wyzwolenia 87 w Rybniku.

W razie zainteresowania i pytań piszcie tutaj lub na maila agatgo@gmail.com My chodzimy i polecamy!

Dziewczyny wiem że może to nie miejsce na takie pytanie ale pilnie szukam mieszkania 2 pokojowego w jakiejś rozsądnej cenie. Najlepiej tak maks. do 1100zł już wszystko. W okolicach Rybnika, Żor :)
Jeśli ktoraś może coś wie to dajcie znać.

reklama
wegemama tak jak w temacie.to jest o Wodzisławiu a nie o Rybniku wiec zaloz sobie nowy watek.
A tak poza tym to wiatm Was dziewczyny;)rowniez jestem z Wodzislawia;)i jestem mama 8 miesiecznego Kubusia;*

Do góry