cytrusik
czekając na Farfocla:)
Dziewczyny wskoczcie na tą stronkę www.kreatywka.pl zajęcia w Wodzisławiu, SP5, wtorki 15.15, całkiem fajnie się zapowiada - myśmy byli już na pierwszych 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie wiem, może trafiłaś gdzieś na innych forach na kogoś z naszych stron? bo ja w sumie babyboomowi tylko wiernam i nawet nie zaglądałam czy gdzieś się ktoś nie odzywa
? do gina tu do wodzia chodzisz?
a ci co nie mają traktują tych co mają trochę tak jakby byli z kosmosu
ja odkąd poznałam mojego i zobaczyłam na jakim mieszkaniu mieszkał z trójką braci i rodzicami to się przeraziłam że tak się da
i tak teściowa wychowała 4 facetów w 2 pokoikach i ma tak wsio urządzone że niczego chyba w tym mieszkaniu nie brakuje. pewnie każdej organizacji się da nauczyć. ale ja tam gadam a sama co chwilę mam doła czy sobie poradzimy chociażby z kasą etc
ale to chyba dobrze w sumie, bo jakbyśmy lały na wszystko to chyba byłby najlepszy dowód że coś z nami nie tak
i wyglądałam jak potwór
więc teraz sobie obiecałam że nie przekroczę 14kg i zamierzam sobie słowa dotrzymać, ale przez te święta będę musiała taki reżim narzucić teraz że zaczynam się wyłamywać